Monika Vengrínová Tlačové správy

Horúci hit tohto leta: Krásne a pevné prsia s neviditeľnou podprsenkou

Mať krásne a pevné prsia je snom každej ženy. Dosiahnuť to bez kosticovej podprsenky je však pre mnohé nepredstaviteľné. Unikátna neviditeľná podprsenka to však dokáže. A ak šaty s holým chrbtom nenosíte, skúsiť môžete klasické podprsenky hýriace farbami.

Ilustračný obrázok k článku Horúci hit tohto leta: Krásne a pevné prsia s neviditeľnou podprsenkou
Zdroj: Dnes24.sk

Nalepovacia podprsenka Bye Bra je úplne priehľadná a nie je ju tak vidieť ani pod priliehavým a priesvitným oblečením. Chystáte sa na párty, oslavu, či svadbu a chcete si obliecť šaty s holým chrbtom, bez ramienok, či s hlbokým výstrihom? Odteraz ich budete nosiť s radosťou. Dokonca sa výborne hodí aj pod plavky, nakoľko je vodeodolná.

„Aplikácia je jednoduchá a časovo nenáročná. Súčasťou balenia sú tenké hodvábne krycie nálepky svetlej farby a neviditeľná podprsenka,“ vysvetlila majiteľka Trinástej komnaty Ing. Katarína Krížová s tým, že podprsenky sa dajú kúpiť vo veľkosti A až C a D až F. Podprsenka Bye Bra je originálom a má certifikáciu o zdravotnej nezávadnosti.

Ak ste skôr vyznávačkou klasiky, určite vás toto leto nadchnú krásne podprsenky v sýtych, pastelových farbách. „Táto letná sezóna hýri pestrými farbami a čipkami. Podprsenky sú nežné a romantické,“ uviedla Krížová a dodala, že pre svoje zákazníčky si pripravila aj milý darček v podobe zľavy.

Trinásta komnata oslavuje prvý rok od svojho otvorenia a všetky ženy, dievčatá, dámy, ale samozrejme i páni pri tejto príležitosti nakúpia všetok tovar od spodnej bielizne, cez pančuchový tovar až po pyžamá, s desať percentnou narodeninovou zľavou.

Viac informácií získate na facebooku Trinástej komnaty alebo na telefónnom čísle 0915 757 063.

PR – Za obsah správy zodpovedá jej objednávateľ

v Trinástej komnate nájdete módne vychytávky i klasiku
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM