Peter Handzuš Rôzne

Hyundai má svoj salón už aj v Poprade

Spoločnosť AUTONOVA rozšírila autorizovaný predaj a servis o ďalšiu významnú značku, je ňou automobilka Hyundai a vy tak môžete využiť jej nové služby. Prídite si pozrieť nový prírastok do showroomu Hyundai v Priemyselnom areáli Východ v Poprade.

AUTONOVA, s. r. o. je od roku 1995 obchodníkom s osobnými vozidlami, v súčasnosti je autorizovaným predajcom pre značky Škoda, Seat, Ford a najnovším prírastkom je Hyundai. Ponúka kompletný servis vrátane originálnych náhradných dielov a originálneho príslušenstva k uvedeným značkám, na podklade riadne uzavretých obchodných a servisných zmlúv s importérom príslušnej značky.

Majiteľ dbá na rastúce nároky spotrebiteľov neustálym zabezpečením vzdelávania zamestnancov a zvyšovaním ich kvalifikácie. Spoločnosť kladie prvoradý dôraz na kvalitu poskytovaných služieb. Zákazníkom prináša nielen kvalitný produkt, moderné servisné a predajné priestory, nové technológie, ale predovšetkým prístup k jeho potrebám. .

Presvedčte sa osobne o profesionalite spoločnosti AUTONOVA priamo v popradskej prevádzke v Priemyselnom areáli Východ alebo na stránke www.autonova.sk, kde získate kompletné informácie o ponúkaných službách, servise a predaji.

Hyundai má svoj salón už aj v Poprade
1
Galéria
autonova
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM