Tlačové správy

Ide to aj bez viazanosti: 4ka po polroku atakuje hranicu 150-tisíc zákazníkov

Pred polrokom 5. 10. 2015 začali pracovníci Slovenskej pošty predávať prvé SIM karty Moja 4ka. Predplatená služba s jednoduchou a zrozumiteľnou cenou 4 centy za minútu, SMS či megabajt dát v rámci SR a celej EÚ, si získala priazeň zákazníkov. Po pol roku 4ka hlási, že je ich už takmer 150-tisíc.

Ilustračný obrázok k článku Ide to aj bez viazanosti: 4ka po polroku atakuje hranicu 150-tisíc zákazníkov
Zdroj: Dnes24.sk

„Hranicu 150-tisíc zákazníkov dosiahneme už v najbližších dňoch. Považujeme to za veľký úspech a potvrdenie našej stratégie, že sa to dá aj bez viazanosti, ak ponúkate kvalitné služby za výhodné ceny,“ hovorí výkonný riaditeľ SWAN Mobile, a. s., Martin Mosný.

Moja 4ka do druhého polroka vstupuje s viacerými plánmi. Okrem zahusťovania a rozširovania siete podľa riaditeľa divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Petra Helexu, v priebehu niekoľkých týždňov operátor priebežne predstaví hneď niekoľko prekvapení. „Spustili sme Odboj za lacné volania a dáta, v ktorom mienime pokračovať. A to nielen marketingovou kampaňou, ale aj konkrétnymi činmi v prospech všetkých našich zákazníkov,“ vraví P. Helexa. Viac sa záujemcovia už čoskoro dozvedia aj vďaka hashtagu #zalacnedataa­volania.

4ka zároveň naďalej pokračuje v aktívnej komunikácii so spomínaným hashtagom a témou „Odboja za lacné volania a dáta“. V prvej fáze novej kampane sa na vonkajších reklamných nosičoch hovorí, že „Viazanosť vám nepristane“. Medzi tvárami novej kampane, ktoré sa predstavujú zviazanými tvárami, je aj známy slovenský reprezentant v zjazdovom lyžovaní Adam Žampa.

S čím prišla Moja 4ka v prvom polroku:

  • Štvrtý mobilný operátor predstavil koncept predplatených kariet s jednoduchou a revolučnou jednotnou cenou najbližšie k nule: 4 centy za minútu volania, SMS alebo megabajt dát na Slovensku.
  • V krajinách EÚ platia Štvorkári za minútu volania, za SMS či megabajt dát rovnako ako doma – 4 centy.
  • Rozširovanie a zahusťovanie pokrytia je jednou z priorít 4ky. V súčasnosti štvrtý mobilný operátor plne pokrýva 4G signálom viac ako 50 významných miest na celom Slovensku. Služby 4ky sú dostupné 99 percentám populácie SR.
  • Štvrtý mobilný operátor priniesol jedinečnú možnosť pre zákazníkov vybrať si dátový balík 4G GIGA s veľkosťou 1 GB za unikátnu cenu 1 euro na 30 dní vo vlastnej sieti 4ky. Neskôr pribudol aj balík 4G GIGA PLUS za 4 eurá, ktorý umožňuje surfovať takmer na celom Slovensku, nielen vo vlastnej sieti 4ky, ale aj v sieti zmluvného partnera, v takzvanom národnom roamingu.
  • Vo 4ke je prenos telefónneho čísla bezplatný a operátor tiež ako jeden z mála umožňuje podať žiadosť o prenesenie telefónneho čísla aj cez svoju webstránku www.4ka.sk.
  • Obrovskou devízou 4ky je distribučná sieť Slovenskej pošty. Služby štvrtého mobilného operátora je možné zakúpiť na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty, ale aj z pohodlia domova prostredníctvom e-shopu na www.4ka.sk.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: 4ka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM