Peter Handzuš Futbal

Jarná časť DOXXbet ligy sa blíži. Poprad vyhral posledný prípravný zápas proti Prešovu

FK Poprad odohral posledný prípravný zápas pred začiatkom jarnej časti DOXXbet ligy. V stretnutí proti 1. FC Tatran Prešov mal tréner Vladimír Lajčák jedinú príležitosť otestovať kvalitu kádra na tráve, keďže cez zimu hráči trénovali len na umelom trávniku a v telocvičniach.

Ilustračný obrázok k článku Jarná časť DOXXbet ligy sa blíži. Poprad vyhral posledný prípravný zápas proti Prešovu
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Zápas medzi FK Poprad a 1. FC Tatran Prešov nepriniesol asi 200 prizerajúcim sa divákom veľa estetických zážitkov, ale pre hráčov to bol zápas, v ktorom mali možnosť hrať po niekoľkých mesiacoch opäť na tráve. Poslednému prípravnému stretnutiu Popradčanov predchádzalo päťdňové sústredenie v Maďarsku, kde mali hráči a tréneri možnosť sa viac spoznať a doladiť formu na jarnú časť ligy.

Aktuálne šiesty Poprad čakajú v marci dôležité zápasy o udržanie sa v postupovej šestici. V základnej časti DOXXbet ligy odohrajú popradskí futbalisti ešte dva domáce zápasy. V sobotu 7.3. nastúpia proti tretiemu Liptovskému Mikulášu až o 18:30, aby sa na zápas mohli prísť pozrieť aj hokejoví fánúšikovia po zápase HK Poprad – HKm Zvolem. O dva týždne neskôr, 21.3. odohrá Poprad posledný domáci zápas proti lídrovi z Michaloviec o 17:30.

FK Poprad – 1. FC Tatran Prešov 1:0 (0:0)
Gól: Matúš Bendík (PK)

Video zo zápasu a jeho zhodnotenie trénerom Vladimírom Lajčákom nájdete v galérii.

FK Poprad vs. 1. FC Tatran Prešov
25
Galéria
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk
FK Poprad - 1. FC Tatran Prešov 1:0
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM