Rôzne

Jedinečná akcia pre deti pod Tatrami: Aréna Poprad sa premení na raj plný hier a zábavy

Z Arény Poprad sa na prelome marca - apríla už po piatykrát stane obrovská herňa. Na deti i dospelých čakajú stovky spoločenských hier, stavebnice, stolný futbal, air-hockey. A to nie je všetko! Viac info po kliknutí...

Ilustračný obrázok k článku Jedinečná akcia pre deti pod Tatrami: Aréna Poprad sa premení na raj plný hier a zábavy
6
Galéria
Zdroj: FestHry Poprad

FESTHRY Poprad, ktoré sú na pláne od 31.3. do 2.4., sú tradičné a už obľúbené podujatie s neopakovateľnou atmosférou plnou úsmevov, výhier aj prehier, ale hlavne dobrej nálady, kde si prídu na svoje všetky vekové kategórie. Vymeňte hodiny trávené vo virtuálnej realite za strategické, spoločenské a zábavné hry naživo pri jednom stole s neznámymi i kamarátmi.

Pre LEGO® fanúšikov budú pripravené LEGO® Games – spoločenské hry, môžete si vyskúšať ovládanie modelov z Lega Technic, poskladať čo len chcete z 10 kíl kociek a mnoho iného. Pre menších sú pripravené na vybláznenie nafukovacie atrakcie, detský kútik a divadielko.

Čakajú vás tiež turnaje, možnosť zasúťažiť si a vyhrať zaujímavé ceny. Pri hracích stoloch vám s pravidlami radi pomôžu skúsení promotéri. Ak sa vám niektoré z hier zapáčia, môžete si ich hneď i zakúpiť. Organizátorom podujatia je občianske združenie Miesta pre mladých a Mesto Poprad.

Aktuality a bližšie informácie môžete sledovať na našom facebookovom profile FestHry Poprad.

foto: archív FestHry Poprad

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: FestHry Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM