Martin Sýkora Iné športy

Jednoducho najlepší: V popradskej aréne sa opäť stretnú ringoví bojovníci

Tradičné podujatie Simply the best sa opäť stretnú pod Tatrami, aby zistili, kto je rýchlejší, silnejší a prefíkanejší. Aj keď obsadenie sa priebežne mení, kvalita ostáva.

Ilustračný obrázok k článku Jednoducho najlepší: V popradskej aréne sa opäť stretnú ringoví bojovníci
Zdroj: Dnes24.sk

Aj keď termín 3. október je zdanlivo ďaleko, ringoví borci už teraz brúsia techniku na výnimočné podtatranské podujatie. V priebehu jedného večera diváci uvidia 11 súbojov, z toho jeden o opasok medzinárodného titulu WKN.

„Pekný súboj očakávame aj od Pavla Garaja, ktorý sa pobije s poľskou K1 školou a uvidíme aj štyroch Kolumbijčanov. Celkovo sa diváci môžu tešiť na 2 zápasy MMA a 9 v K1,“ dodal Body.

O hlavné zápasy sa postarajú práve domáci bojovníci Pavol Garaj a Samuel Hadzima. Organizátori nemôžu počítať s Tomášom Možným, ktorý mal byť jedným z ťahákom večera. „Tomáš si poškodil väzy v kolene, takže sme trošku sklamaní. Ale aj Vlado Idrányi proti Matúšovi Kohoutovi predvedie tiež peknú konfrontáciu,“ konštatoval organizátor podujatia Lukáš Body.

V boxerskom zápase v ťažkej váhe sa predstaví aj Radovan Kulla, lákať by mal aj Erik Matejovský. Zaujímavosťou je zahraničná účasť. Belgických súperov bude mať Ivana Miklošová a Samuel Hadzima, ktorý zabojuje o cenný opasok. Dejiskom zápasom bude Aréna Poprad.

simply the best príprava 2016
1
Galéria
simply the best plagát 2016
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM