Martin Sýkora Rôzne

Kam cez víkend? Pozrite si prehľad top podujatí, na ktoré sa môžete tešiť!

Nadchádzajúci víkend ponúka niekoľko zaujímavých príležitostí, ako aktívne i kultúrne prežiť voľný čas. Vyberiete si z ponuky podujatí aj vy?

Ilustračný obrázok k článku Kam cez víkend? Pozrite si prehľad top podujatí, na ktoré sa môžete tešiť!
Zdroj: Dnes24.sk

Piatok

RALLYE TATRY

26.5. – 27.5.2017 16:15

44.ročník populárnej Rallye Tatry. Súťažné tímy odštartujú do súťaže na slávnostnej rampe od 16:18 hod. z Námestia sv. Egídia pri obchodnom centre Forum. Cieľ súťaže a rozdelenie cien prebehne na rovnakom mieste v sobotu 27. mája od 15. hodiny. Rallye Tatry meria celkom 434 km a obsahuje 9 rýchlostných skúšok na piatich úsekoch v celkovej dĺžke 103 km. Rýchlostné skúšky s názvami Huta (dĺžka 19,60 km), Poprad – okruh (9,60 km), Bystré (5,00 km), Mlynky (8,25 km) a Hnilec (13,60 km) dokonale preveria pripravenosť štartového poľa. Usporiadatelia predpokladajú účasť približne 60 posádok. Súčasťou bude opäť aj atraktívny piatkový večerný okruh pri nákupnom centre OBI so štartom o 22:03 hod.

Program a novinky k Rallye Tatry

Foto: Martin Sýkora / Zdroj: Dnes24.sk

Sobota

Sedem bez záruky

Dom kultúry v Poprade, 19:00

Skvelé vystúpenie 4 známych glosátorov v Poprade. Populárna talk show známa z obrazoviek TV JOJ pod názvom SEDEM vyráža k divákom! Obľúbení glosátori a atraktívny hudobný hosť vás budú zabávať priamo vo vašom meste. Nenechajte si ujsť neopakovateľné vtipné postrehy a komentáre na udalosti z domácej i zahraničnej politiky, spoločnosti, a všetkého, čo život prináša.

Účinkujú: Elena Vacvalová, Milan Lasica, Oľga Feldeková a Marián Leško.

Zdroj: Facebook

Nedeľa

Jarná klasika TATRY TOUR

Poprad – Veľká, Velické námestie – 11:00

Od roku 2005 sa pod Tatrami pravidelne koná jarná cyklistická klasika. Pretekári odštartujú v Poprade, pôjdu smerom do Huncoviec, cez Žakovce a Hozelec do Spišského Štiavnika a ďalej smerom na Liptovskú Tepličku, Štrbu, Mengusovce a cez Smokovec až do cieľa – na Hrebienku. Štart na 650-tich metroch a cieľ na takmer 1300 metrovej hranici nad hranicou mora. 94 ťažkých kilometrov plných prudkých stúpaní a miernych klesaní s čerešničkou na torte, ktorou je cesta na Hrebienok.

Viac o TATRY TOUR tu:

Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM