Peter Handzuš Správy

Kam dáva radnica aj vaše peniaze? Pozrite si mapu investícií v Poprade

V meste Poprad panuje na mnohých miestach čulý stavebný ruch. Po tom, čo mestu nevyšla myšlienka rekonštrukcie námestia, sa finančné prostriedky prerozdelili na menšie projekty.

Ilustračný obrázok k článku Kam dáva radnica aj vaše peniaze? Pozrite si mapu investícií v Poprade
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Bežný Popradčan eviduje možno niekoľko stavenísk, ktoré si všimne pri prechádzke po meste, alebo ho nepustia pri jazde autom zákazové značky do ulíc, ktoré prechádzajú rekonštrukciou.

Ak sa chcete zorientovať a vedieť, kam aktuálne radnica investuje, môžete si pozrieť zaujímavú MAPU SCHVÁLENÝCH INVESTIČNÝCH AKCIÍ V MESTE POPRAD. Na tejto mape sú prehľadne usporiadané miesta, kde sa niečo opravuje alebo buduje.

„Mapa je výsledkom snahy sprehľadniť a zjednodušiť orientáciu v tejto téme. Aj prostredníctvom aplikácie CITYMONITOR prichádzajú od občanov podnety a žiadosti o rôzne investície, takže prvý prehľad o tom, či sa konkrétna vec už rieši alebo nie, môžu obyvatelia získať už prostredníctvom tejto mapy,“ povedal pre Poprad 24 hovorca mesta, Marián Galajda.

Táto mapa zrejme neostane osamotená. Mesto plánuje rovnakým spôsobom spriehľadniť aj ďalšie témy v meste. „Najbližšie to budú detské ihriská,“ dodal Galajda.

O tom, ako pokračujú práce na rekonštrukcii niektorých ulíc v Poprade sa dočítate tu: Alžbetina ulica je už prejazdná. Začali sa práce na obnove Ulice 1. mája

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM