Monika Vengrínová Hokej

Kamzík Matúš Paločko skončil v lete na barliach: Zdravotné problémy mu nedovolili ani dovolenkovať

Jeden z najlepších hráčov HK Poprad a takpovediac už stálica popradského hokeja Matúš Paločko si leto veľmi neužíva. Po tom, ako si v zápase proti Zvolenu natrhol predný skrížený väz, si ho v máji roztrhol úplne. Nevyhol sa tak operácií a namiesto dovolenky rehabilitoval.

Ilustračný obrázok k článku Kamzík Matúš Paločko skončil v lete na barliach: Zdravotné problémy mu nedovolili ani dovolenkovať
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

„V Poprade som začal letnú prípravu a hneď po nej som si roztrhol predný skrížený väz. Išiel som teda do Košíc na plastiku a som spokojný. Po operácií som však musel asi mesiac chodiť na barliach, lebo inak sa nedalo,“ prezradil Matúš.

Zdravotné problémy mu tak nedovolili dovolenkovať, ani sa zapojiť do prvých tréningov so svojimi spoluhráčmi na ľade. Asi mesiac po operácií začal, podľa vlastných slov, pomaličky rehabilitovať a koleno zaťažovať. „Stále sa snažím chodiť na rehabilitácie, bicyklujem, keď bol čas, chodil som na kúpalisko, aby som posilnil svaly, ktoré mi ochabli,“ povedal hokejista.

Okrem krátkej dovolenky na Liptovskej Mare tak nebol nikde a toto leto mu už iná dovolenka ani nevyjde. „Už sa nechystám nikam, teraz už budem myslieť len na to, aby som sa dal pomaličky dokopy,“ uviedol.

Na ľad teda zatiaľ nevykorčuľoval, pravdepodobne sa tak stane až koncom októbra, a to na odporúčanie lekárov. „Každým dňom sa cítim lepšie, ale nechcem to uponáhľať,“ dodal Paločko.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM