Monika Vengrínová Samospráva

Kandidátka na poslankyňu do VÚC Mária Trembáčová: Nebojím sa otvorene postaviť za vás

Už 9. novembra budeme voliť poslancov do Vyššieho územného celku (VÚC). V Prešovskom kraji za volebný obvod a okolie sa o podporu voličov ako nezávislá kandidátka bude uchádzať aj Mária Trembáčová, žena, ktorá je jednou z nás.

Ilustračný obrázok k článku Kandidátka na poslankyňu do VÚC Mária Trembáčová: Nebojím sa otvorene postaviť za vás
Zdroj: Dnes24.sk

Mária Trembáčová (41) žije v Popade dvadsaťjeden rokov. Je mamou troch detí, konateľkou Pohrebno-cintorínskych služieb, poslankyňou mestského zastupiteľstva, členkou Sociálnej, bytovej a zdravotnej komisie, externou študentkou vysokej školy a speváčkou folklórneho súboru Vagonár.

Táto všestranná žena sa však hlavne zaujíma o problémy ľudí v našom meste a v jeho okolí, o to, čo by chceli zmeniť k lepšiemu. Ako poslankyňa mestského zastupiteľstva predkladá myšlienky, podnety a nápady obyvateľov okresu Poprad poslancom a vedeniu mesta, v ich mene oslovuje kompetentných ľudí, organizácie, inštitúcie a orgány.

„Nebojím sa otvorene postaviť za vás, lebo cítim poslanie v tom, čo robím. Nie som ľahostajná k vašim problémom, vážim si každý váš vyslovený a prejavený názor a postoj. Konám z presvedčenia, ktoré pramení z môjho vnútra. Som závislá len od vlastného svedomia. Som presvedčená, že aj vo vašom mene dokážem premeniť svoje vedomosti a skúsenosti, pracovné i životné, na rozvoj a podporu nášho regiónu. Myslím si, že cieľavedomou a systematickou prácou, spoločnou otvorenou komunikáciou dokážeme spoločne meniť náš svet na dobré miesto pre život. Miesto, kde vychováme svoje deti, kde pracujeme a tvoríme hodnoty, kde žijeme v úcte jeden k druhému,“ hovorí Mária Trembáčová.

Kandidátka s volebným číslom 49

Mária Trembáčová s volebným číslom 49 sa o podporu voličov uchádza 9. 11. ako nezávislá kandidátka na poslankyňu do VÚC v Prešovskom kraji za volebný obvod Poprad a okolie – Batizovce, Gánovce, Gerlachov, Hôrka, Hozelec, Hranovnica, Jánovce, Kravany, Liptovská Teplička, Lučivná, Mengusovce, Mlynica, Nová Lesná, Poprad, Spišská Teplica, Spišské Bystré, Spišský Štiavnik, Svit, Štôla, Štrba, Šuňava, Švábovce, Tatranská Javorina, Veľký Slavkov, Vernár, Vikartovce, Vydrník, Vysoké Tatry a Ždiar.

Vaše otázky, či nápady očakáva na mailovej adrese: majka.trembacova@gmail.com

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM