Slavo Petrus Iné športy

Kompletné info pre divákov: Odkiaľ budete môcť sledovať Rallye Tatry 2016?

Prinášame vám podrobné charakteristiky jednotlivých rýchlostných skúšok s vyznačenými diváckymi miestami pre sledovanie rally.

Ilustračný obrázok k článku Kompletné info pre divákov: Odkiaľ budete môcť sledovať Rallye Tatry 2016?
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Štart Rallye Tatry sa nezadržateľne blíži, veď do slávnostného otvorenia zostáva už iba dva týždne. Finišujú prípravy podujatia, doťahujú sa posledné detaily programu, sprievodných podujatí a materiálno-technického zabezpečenia.

„Rallye Tatry má stále cveng, ktorý chceme šíriť ďalej. Počas príprav sa stretávame s množstvom prekážok na úradoch, polícii a samospráve, ale sme radi, že sme nakoniec našli zhodu, čoho výsledkom je, že Rallye Tatry pokračuje správnym smerom, tam, kde kedysi reprezentovala Československý motoristický šport, do seriálu majstrovstiev Európy,“ naznačil hlavný cieľ blízkej budúcnosti riaditeľ súťaže Stanislav Hanzeli.

„Obrovská vďaka patrí vedeniu mesta Poprad. Promptné vybavenie žiadostí, pomocná ruka pri materiálno-technickom zabezpečení a finančná pomoc sú zárukou, že sa o budúcnosť jedného z najstarších motoristických podujatí na Slovensku nemusíme obávať,“ skonštatoval Hanzeli. Tisícky divákov okolo rýchlostných skúšok svedčia o obrovskom záujme o preteky. Rally nie je len o jazdcoch a ich tímoch. Snahou organizátorov je priblížiť preteky čo najbližšie k divákovi, samozrejme za dodržania bezpečnostných podmienok.

Charakteristiky jednotlivých rýchlostných skúšok s vyznačenými diváckymi miestami pre sledovanie rally nájdete v našej fotogalérii alebo priamo na stránke rallyetatry.sk v plnom rozlíšení.

Program Rallye Tatry 2016 nájdete tu: Ťahákom sprievodného programu Rallye Tatry bude DJ EKG

Kompletné info pre divákov: Odkiaľ budete môcť sledovať Rallye Tatry 2016?
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM