Peter Handzuš Iné športy

Krajská súťaž dobrovoľných hasičov v Šuňave: Trofeje aj pre družstvá z nášho okresu

V Šuňave okres Poprad sa v sobotu 20.6.2015 konala krajská súťaž dobrovoľných hasičských zborov Prešovského kraja. V krajskom meraní síl zápolili víťazi okresných súťaží v dvoch súťažných pokusoch v disciplínach - štafeta 8 x 50 m s prekážkami a požiarny útok s vodou.

Ilustračný obrázok k článku Krajská súťaž dobrovoľných hasičov v Šuňave: Trofeje aj pre družstvá z nášho okresu
Zdroj: Dnes24.sk

Medzi ženami bolo najlepšie Spišské Bystré okres Poprad, za nimi skončil Spišský Štvrtok /Levoča/, tretia bola Lúčka /Sabinov/.

U mužov prvá priečka patrila Spišskému Štvrtku /Levoča/. Druhé miesto obsadil Gerlachov /Poprad/. Bronz si vybojoval Hrabovec /Bardejov/.

Z prvenstva medzi dorastencami sa radovala Spišská Sobota /Poprad/. Druhá bola Vyšná Voľa /Bardejov/ a tretie Ďačov /Sabinov/. Medzi dorastenkami zvíťazili Jarovnice /Sabinov/, striebro získala Hranovnica /Poprad/. Tretie miesto patrilo Mlynčekom /Kežmarok/.

Víťazné kolektívy Prešovského kraja postúpili na 5. majstrovstvá SR dobrovoľných hasičov, ktoré sa konajú v dvojročných cykloch. V tomto roku to bude v sobotu 11. júla /dorast/ a v nedeľu 12.júla /dospelí/ v Turanoch okres Martin. Výsledky zo súťaže sú zverejnené na www.podtatranskahl.sk.

Ondrej Klimo

Foto: Milan Šebest

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM