Monika Vengrínová Rôzne

Kráska z tatranského Happy videa: Po veľkom úspechu ju ľudia spoznávajú na ulici!

Happy z Tatier sleduje celý svet. Jeho aktéri sa tak dostali do každého kúta, niektorých z nich ľudia spoznávajú i na ulici. Úspech zožala aj masérka Michaela (27), ktorá si v klipe zatancovala len v plavkách priamo na Lomničáku. Vďaka videu ju už spoznávajú aj ľudia na ulici.

Ilustračný obrázok k článku Kráska z tatranského Happy videa: Po veľkom úspechu ju ľudia spoznávajú na ulici!
Zdroj: Dnes24.sk

V tatranskom klipe si zatancovala aj dvadsaťsedemročná masérka Michaela, ktorú občas pristavujú ľudia priamo na ulici: „Niektorí na ulici pozerajú, rozmýšľajú, tak ja vždy urobím tú pózu z videa a hneď si spomenú ´jaaj, vy ste boli v tom happy´“, povedala atraktívna Michaela pre televíziu Markíza.

Každého tiež vraj zaujíma, či jej nebola zima: „Nie, bolo teplo,“ dodala. Sympatická Tatranka sa tak dostala do povedomia mnohých mužov a o nápadníkov núdzu nemá. Ako sa však sama priznala, záujem momentálne nemá: „Boli aj nejaké „námluvy“, ale zatiaľ odolávam,“ prezradila s úsmevom pre televíziu.

Happy videá z celého sveta pribúdajú závratnou rýchlosťou. Už je len málo miest, ktoré svoje video nemajú. Happy from High Tatras bolo jedno z prvých a stalo sa najsledovanejšou verziou stvárnenia nákazlivo sa šíriaceho hudobného hitu. Práve zábery z našich veľhôr sú nateraz najsledovanejšie a do dnešného dňa majú vyše 2 408 000 zhl­iadnutí.

Happy from Tatry
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM