Monika Vengrínová Tlačové správy

Krížovky na záchode, mačka vo vreci, super výhry i fantastický koncert: Kúpeľňová kamiónová šou bude stáť za to!

Už o niekoľko dní zaparkuje kúpeľňový kamión aj vo vašom meste a bude to stáť rozhodne za to. V rámci kúpeľňovej TRUCK SHOW sa pripravte na súťaže pre malých i veľkých, zľavové poukážky pre každého a ďalšie „kúpeľňové“ výhry, a tiež živý koncert kapely Vrbovskí Víťazi!

Ilustračný obrázok k článku Krížovky na záchode, mačka vo vreci, super výhry i fantastický koncert: Kúpeľňová kamiónová šou bude stáť za to!
Zdroj: Dnes24.sk

Zabavte sa, vytiahnite si zľavovú poukážku do 31% a hrajte o viac!

Nechajte deti vyšantiť sa s farbičkami pri veľkej kresliacej stene, loviť plastové rybky a vyhrať sladké či kreatívne ceny alebo či obdivovať obrovský kamión. Vy si poseďte pri dobrej káve, osviežujúcom ľadovom čaji COOL TEA a ak vás tiež chytí chuť na súťaženie o ceny, pripravené je lúštenie osemsmeroviek, ako inak na záchode.

Stačí vyplniť jednoduchý dotazník, ponoriť ruku do našej vane plnej “mačiek vo vreci” a vytiahnuť si zľavovú poukážku. Tam však nekončíme. Všetky dotazníky budú zaradené do súťaže o 4× sprchovací kút a 1× 90% zľavu na kúpeľňu od AQUATERMu. Sprchovací kút žrebujeme z vyplnených dotazníkov každý večer na mieste a výhercu 90% zľavy na kúpeľňu vytiahneme v piatok na trhoch v Humennom!

Hrajte o “trón” a “kráľovský” víkendový pobyt!

Odfoťte sa na našom “tróne” s kráľovskými rekvizitami a vyhrajte skutočný “trón” a víkendový pobyt pre “kráľa a kráľovnú” pod Tatrami. Počas každej TRUCK SHOW sa môžete odfotiť na našom tróne s rekvizitami. Pošlite nám najlepšiu foto, my ju zverejníme na našom Facebooku a zbierajte lajky.

Tie 3 fotky, ktoré nazbierajú najviac lajkov od “poddaných”, vyhrávajú “trón” – rozumej záchod. Zároveň, majiteľ fotky s najväčším počtom lajkov vyhrá víkendový pobyt pre 2 osoby v Hoteli Sobota*** v Poprade.

Zapíš sa do slovenskej knihy rekordov!

Chcete mať svoje meno zapísané medzi slovenskými rekordérmi? Tak sa príďte pozrieť na TRUCK SHOW a zapojte sa! Máme pripravené niečo pre silákov, niečo pre smädných a niečo, pre tých, ktorí nezabúdajú na nohy vo fitku či v sprche. Indície: umývadlo, sprchová hadica a °COOLTEA.

Vrbovskí víťazi naživo!

Celú TRUCK SHOW bude sprevádzať nielen hudba od DJa a moderátor Richard Vrablec, ale na TRUCK SHOWS sa prídu predstaviť aj Vrbovskí Víťazi, hudobná kapela z Vrbového, ktorá hrala tento rok aj na festivale Pohoda. Priemyselný folklór ako sa patrí, hudobné nástroje, aké ste nikde nevideli a nezabudnuteľná zábava pre malých, stredných aj veľkých! Príďte sa pozrieť aj vy na kúpeľňovú TRUCK SHOW vo vašom meste!

AQUATERM Truck Show Program

Začíname každý deň o 11:00

Kedy Kde Vrbovskí víťazi – koncert
pondelok 18.8. Poprad, OC MAX o 18:00
utorok 19.8. Nitra, OC MAX o 16:00
streda 20.8. Bratislava, Tesco – Petržalka o 17:00
štvrtok 21.8. Humenné, Trhy – námestie o 18:00
piatok 22.8. Humenné, Trhy – námestie  
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM