Marián Handzuš Hokej

Kroták o zápas proti Slovanu nepríde

Popradský tím v závere základnej časti pri skladaní zostavy čoraz viac improvizuje, potešujúcou správou je návrat Krotáka po zranení, chýbať však bude Kuľha.

Po vysokej prehre vo Zvolene zapríčinenej hlavne veľkými dierami v súpiske podtatrancov bude hrať Poprad na svojom klzisku proti hosťom z Bratislavy iba s tromi kompletnými formáciami. Po zranení členka hlási návrat do popradskej zostavy Kroták a do prvej obrany sa vracia Suchý, po chorobe hral už aj vo Zvolene útočník Rapáč, naopak stále budú domácim chýbať chorí Kmiť s Mlynarovičom a Vandasom a v poslednom zápase základnej časti sa kvôli chorobe nepredstavia ani útočníci Kuľha so Svitanom a na poslednú chvíľu vypadol zo zostavy aj obranca Kledrowetz. Fanúšikom Popradu ostáva dúfať, že v play-off už nebude ich tím sužovaný zdravotnými problémami.

Predpokladaná zostava: Melicherčík (Lipovský) – Rogers, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, Kasík, Kramár – Wanvig, Ludnberg, Škovira – Kroták, J. Brejčák, Lapšanský – Kopecký, Klouda, Rapáč – Takáč. Tréner – Jaško Ján, asistent – Spišák Róbert.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM