Ivana Herková Rôzne

Kto bude s kým hrat?! Pride aj HC LEV ?

Mikuláš rozdá darčeky všetkým deťom. Pripravené je aj veľké prekvapenie, o ktoré sa postará HC LEV Poprad. V ARÉNE POPRAD, v sobotu 3. decembra 2011, so začiatkom o 09.00 hodine. Podujatie potrvá do 17.00 hodiny. Kto s kým hrá, nájdete aj vo videu.

Global 24, s.r.o. pre vás pripravila celoslovenskú športovú akciu, Futbal Tour 24-iek, ktorej spoluorganizátorom je [link=http://bcf­.sk/]spoločnosť BCF, s.r.o. [/link] Od začiatku decembra 2011 do konca marca 2012 sa v 13 slovenských mestách uskutoční halový turnaj v malom futbale. Víťazi z jednotlivých miest sa stretnú v celoslovenskom finále 24. marca 2012 v Banskej Bystrici. Generálnym partnerom podujatia je [link=http://www­.pss.sk/sk/]Prvá stavebná sporiteľňa, a.s.[/link], hlavní partneri DOXX MINERÁL s.r.o., Autocentrum AAA Auto a.s., BONUL s.r.o. a ROIN s.r.o.

Na turnaji sa stretnú tímy: Baník Hôrka, Elron Team, FC Sobota, FC Veľká, FK Vysoké Tatry, OFK Vikartovce, Partizán Vernár a ŠK Štrba. **V stredu sme vyžrebovali zloženie hracích skupín. Záznam zo žrebovania si môžete pozrieť v našom videu.

Skupina A:

  1. Partizán Vernár
  2. Elron Team
  3. FK Vysoké Tatry
  4. Baník Hôrka

Skupina B:

  1. OFK Vikartovce
  2. ŠK Štrba
  3. FC Sobota
  4. FC Veľká **

Futbalový turnaj sa koná pod záštitou primátora mesta Poprad Antona Danka. **Účastníci turnaja, nenechajte svoju rodinku doma, vezmite ich so sebou. Každý člen rodiny si príde na svoje. Môžete sa tešiť na bohatý sprievodný program, kde si na svoje prídu ženy, muži i deti. **Páni sa okrem futbalu môžu pokochať novým modelom automobilu značky Toyota. Pre dámy je pripravená prednáška s radami o kráse, ktorú zabezpečí [link=http://www.k-vital.sk/]Beauty centrum K-VITAL[/link]. Deti sa zabavia v detskom kútiku s tvorivými dielňami. Príďte a nechajte sa prekvapiť, čo všetko tu na vás čaká. Jedno malé tajomstvo ešte prezradíme: Príde aj Mikuláš, a tak žiadna ratolesť nezostane bez sladkého prekvapenia :-)

Domov určite neodídete naprázdno a len so spomienkami na príjemne strávenú sobotu. Môžete si odniesť aj výhru z tomboly.

Ak budete smädní, k dispozícii je bezplatný pitný režim pre celú rodinu.

Ceny čakajú aj na účastníkov turnaja. Hodnotené budú prvé tri miesta, najlepší hráč, brankár a strelec turnaja, ktorí si od nás odnesú hodnotné ceny. Absolútny víťaz turnaja postupuje do celoslovenského finále.

Vstup na podujatie je zdarma.

Príďte stráviť príjemnú športovú sobotu a zabaviť sa. Tešíme sa na vás.

Kolektív redakcie Poprad24.

Kto bude s kým hrat?! Pride aj HC LEV ?
1
Galéria
Príďte sa zabaviť na veľkú rodinnú akciu!
1
Galéria
partneri PP
18
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM