Tlačové správy

Letná sezóna je za dverami. Ako nakúpiť športové vybavenie a nezaťažiť rodinný rozpočet? Našli sme odpoveď

Vaše lyže a snowboardy ste už určite zavreli do pivníc. Leto už pomaly, ale isto klope na dvere. Nad otázkou ako si zaobstarať nový bicykel, korčule a iný športový sortiment a pritom ešte aj ušetriť, si láme hlavu nie jeden športový nadšenec.

Ilustračný obrázok k článku Letná sezóna je za dverami. Ako nakúpiť športové vybavenie a nezaťažiť rodinný rozpočet? Našli sme odpoveď
Zdroj: Dnes24.sk

Nás Popradčanov láka vybehnúť von aj blízkosť cyklistického chodníka. Nedalo nám, aby sme aj tentokrát nezašli do ulíc a hľadali odpoveď na nízke ceny.

R2 SPORT OUTLET & BAZÁR nás príjemne prekvapili nie len cenami

Pri hľadaní odpovedí, kde v Poprade nakúpiť bicykle a korčule za najlepšie ceny, sme zašli do viacerých športových obchodov, až sme nakoniec navštívili malú nenápadnú športovú predajňu R2sport OUTLET & BAZÁR. Už pri vstupe do obchodu nás privítal milý majiteľ obchodu, ktorý nám ochotne a veľmi rád pomáhal a poradil počas celého nášho nákupu. Ich nízkymi cenami sme boli okamžite príjemne prekvapení.

Výber je pestrý

Športová predajňa má určite svoj potenciál a má čo ponúknuť aj tomu najnáročnejšiemu zákazníkovi. Na kvalite ponúkaných služieb a tovarov záleží a to si uvedomujú aj majitelia obchodu, ktorí sa snažia svojim zákazníkom ponúknuť len ten najkvalitnejší tovar. Nie sú to len bicykle, korčule, kolobežky či tenisové rakety, ktoré si budete chcieť hneď odniesť domov. Rozhodne si vyhraďte trošku viac času, aby ste si mohli prezrieť aj ich ponuku značkového oblečenia, topánok a športových doplnkov za vynikajúce ceny. V týchto letných mesiacoch sa táto príjemná predajňa zamerala hlavne na bicykle a kolieskové korčule a tam sme neváhali a opýtali sa na orientačné ceny, ktoré sú veľmi príjemné. Tak napríklad na nové kolieskové korčule si pripravte cca 36€ a nové bicykle sa pohybujú v cenách od 80€ za detské bicykle až po ten najdrahší dospelý bicykel v cene 350€.

Otváracie hodiny

Navštíviť predajňu R2sport môžete počas každého pracovného dňa od 10:00–13:00 a 14:00– 17:00 . V sobotu je predajňa zatvorená. Ak vám však čas nedovoľuje navštíviť predajňu osobne, využite možnosť nákupu prostredníctvom eshopu www.r2sport.sk, kde už teraz na vás čakajú výhodné ponuky športového oblečenia a topánok.

Na záver už len …

Športový obchod R2sport, ktorý sa nachádza pod Velickým mostom na ulici Hraničná 4480 (pri areáli uhoľných skladov), už mnohí z vás určite poznáte, ak ste si kupovali zimné športové vybavenie. Jednoznačne hodnotíme, že aj v letnej sezóne má čo svojim návštevníkom ponúknuť. Slovom na záver, návštevu športovej predajne R2sport rozhodne odporúčame.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Letná sezóna je za dverami. Ako nakúpiť športové vybavenie a nezaťažiť rodinný r
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM