Marián Handzuš Hokej

Lipovský proti Banskej Bystrici ako prvý brankár

V súboji druhého s tretím sa dnes popradskí kamzíci stretnú s baranmi z Banskej Bystrice, v domácom tíme nastalo cez reprezentačnú prestávku niekoľko zmien.

Popradu bude kvôli zraneniu metatarzálnej kostičky na nohe chýbať kapitán a nenahraditeľná opora tímu Kroták, po dlhšej absencii však už pri Lapšanskom a Svitanovi nastúpi Kmiť. Pred domácim publikom sa prvý krát predstavia zámorské posily – obranca Rogers s útočníkom Wanvigom, obaja nastúpia v otváracej formácii, do tímu sa po zranení vracia obranca Kramár, nastúpi v štvrtej formácii, ktorej bude naopak chýbať kvôli zlomenine ruky Paločko, po chorobe dnes nenastúpi ani Rapáč.

Hosťom bude chýbať nedávna posila Lažo a rovnako ako Popradu kapitán, Hlinka. zaujímavé bude sledovať hráčov, ktorí odohrali zápasy v popradskej aréne za domáci tím a nie je ich málo, Kolba, Bambúch, Hvíla, Šechný i Šimonovič sú popradským divákom dobre známi.

Lipovský (Melicherčík) – Rogers, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, Kasík, Kledrowetz, J. Brejčák, Kramár – Wanvig, Lundberg, Škovira – Lapšanský, Kmiť, Svitana – Kopecký, Klouda, Kuľha – Vandas, Mlynarovič, Takáč. Tréner – Jaško Ján, asistent – Spišák Róbert.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM