Peter Handzuš Hokej

Líšky aj naďalej stopercentné: Tentoraz o body obrali Martin

Hokejistky ŽHK Poprad vyhrali aj posledný zápas v roku 2016. Potvrdili tak svoje postavenie na čele tabuľky Extraligy žien.

Ilustračný obrázok k článku Líšky aj naďalej stopercentné: Tentoraz o body obrali Martin
16
Galéria
Foto: Alojz Handzuš

Popradské líšky sú po výhre nad Martinom v 10 kole. Extraligy žien lídrami súťaže. Na krk im ale dýchajú prešovské hokejistky, ktoré stratili doteraz body iba v zápase proti Popradčankám. O dôležité body si tieto dva tímy zahrajú 8. januára v Prešove, kde sa bude chcieť Šarišanka pred domácim publikom bodovo na Popradčanky dotiahnuť.

„Tento zápas sa niesol v podaní nášho mužstva v akomsi predvianočnom duchu. Dávali sme súperovi príliš veľa priestoru na ľade, a aj keď sme išli do šatní s dvojgólovým náskokom, stále to nebol z našej strany optimálny výkon. Ani v druhej časti sa obraz hry veľmi nezmenil. Aj napriek tomu, že sme si vytvorili viacero čistých šancí, nedokázali sme ich premeniť. Martinčanky hrali jednoducho, na rýchle protiútoky a dva z nich aj zakončili gólom. Až tretia tretina bola z našej strany optimálna. Dievčatá zjednodušili hru, zrýchlili pohyb a premenili aj šance, ktoré si vytvorili. Súpera sme v závere k ničomu vážnejšiemu nepustili a podarilo sa nám doviesť zápas do víťazného konca,“ zhodnotil zápas tréner Milan Skokan.

ŽHK Poprad – MHK Martin 4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
Góly: 2. Čulíková, 13. Obercianová, 50. Horváthová, 53. Majeríková – 22. Fedorová, 33. Rumanová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM