Tlačové správy

Lyže, snowboardy aj zimné oblečenie za ukážkové ceny: TU sa musíte zastaviť po parádne športové kúsky

Malý rodinný podnik v Poprade, ktorého vedie láska k športu. Rodina Rajtárová, vie, že práve šport spája a zbližuje ľudí. Malý obchodík, a teraz aj e-shop,sa teší obľube svojich zákazníkov. Vieme, prečo by ste sa v ňom mali zastaviť aj vy!

Ilustračný obrázok k článku Lyže, snowboardy aj zimné oblečenie za ukážkové ceny: TU sa musíte zastaviť po parádne športové kúsky
Zdroj: Dnes24.sk

Toto v našom regióne len tak ľahko nenájdete. Rodinka, ktorá miluje šport z celého srdca, sa pustila do podnikania v danej oblasti. „Všetci holdujeme športu a preto sme chceli v tomto regióne otvoriť a sprostredkúvať šport do popradských rodín,“ vraví jeden z členov Marek Rajtár.

V predajni nájdete veľký výber lyží, lyžiarok, snowboardov, skialpov, bežiek, korčúľ, hokejovej výstroje a mnoho ďalšieho sortimentu. „Pod jednou strechou vás oblečieme a vybavíme ako na svah tak aj na všetky zimné športy a koníčky ktorými si krátite všedné ale aj prázdninové dni alebo dlhé zimné večery,“ dopĺňa.

Okrem toho vám tu ponúknu servis lyží, v rámci ktorého vám nabrúsia hrany, upravia sklznice, či navoskujú a namontujú viazanie. A to všetko za neporovnateľne nižšie ceny ako v renomovaných servisoch v okolí Tatier.

„Keďže v našej predajni nájdete aj tovar bazárového charakteru môže si ho dovoliť väčšia skupina ľudí za oveľa prijateľnejšie ceny ako v drahých predajniach. Tovar je v 100% stave bez poškodení samozrejme sú tam známky bežného používania ale inak zodpovedáme, že je tovar v úplnom poriadku,“ garantuje Rajtár.

Novinkou v podnikateľskej rodinke Rajtárových je spustený e-shop http://www.r2sport.sk/. Na ňom nájdete oblečenie a doplnky, ktoré sú skladom a ihneď pripravené na odoslanie za tie najlepšie ceny na trhu. Čakajú tam na vás akcie ale aj súťaže o zaujímavé ceny.

Kto e-shopom neholduje a stále si produkty radšej obzrie, sa môže zastaviť v kamennej prevádzke v Poprade na Hraničnej ulici (v bývalom železničiarskom dome pred vstupom do areálu uhoľných skladov Eurocred). Otvorený je v pracovné dni do 17:30 a v sobotu do 13:00 hod.

„V kamennej predajni máme momentálne akcie na zimný tovar a pomaličky sa už pripravujeme na letnú sezónu. Tešiť sa tak môžete na bicykle, korčule, cyklistické oblečenie, dresy, … Zaujímavosťou budú aj elektro bicykle!“ uzatvára Rajtár.

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Značkové lyže, bežky či hokejová výstroj? Vieme, kde to všetko zoženiete v Popra
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM