Tomáš Šuhajda Kultúra

Letný východniarsky nárez: Mafia Corner na Domaši, to treba vidieť! VIDEO

Mafia Corner teda Mike sa spoločne so Stefi ocitli na Domaši. Práve tam totiž natáčali videoklip a to k novej letnej východniarskej pecke!

Ilustračný obrázok k článku Letný východniarsky nárez: Mafia Corner na Domaši, to treba vidieť! VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Keď producent a DJ Mike alias Mafia Corner pustil do sveta klip Vypic a žic, spôsobil nemalý rozruch na celej slovenskej hudobnej scéne. Počty zhliadnutí lámali rekordy. V pesničke stavil na východoslovenské nárečie, na čo si v elektronickom štýle dovtedy nikto netrúfol…

Na východniarčinu vsadil neskôr aj pri ďalšej pesničke A ja taká dzivočka, kde zahviezdila tiež pôvabná Humenčanka Stefi. Je tu leto a projekt Mafia Corner priniesol ďalší tanečný nárez vo východoslovenskom nárečí.

„Ucikal som jak pes s prebitu nohu, klobasy, slaninu rucil do batohu. Sciham to šicko, šak sme na vychodze, idzeme dneška s partiu k vodze…“ toto je len malá ochutnávka bláznivého textu. Klip sa natáčal na Domaši, v tamojšom hoteli a je nemenej bláznivý ako celá pesnička.

A či song s názvom Na Vylece! má našliapnuté stať sa novým letným hitom, môžete posúdiť sami po jeho zhliadnutí. Veľavravné sú už však mnohé komentáre pod videom. „Toto som potreboval,“ zareagoval pod klipom jednoducho a jasne jeden z tých, ktorí si song vypočuli. „Joj ňit to na to kec še po našim špiva!!! :)“ poznamenal v komentári Rasťo.

„Obrovské množstvo ľudí z východu počas roka cestuje za prácou, nemôže byť so svojou rodinou a tak som si povedal, že aspoň takto ich poteším. Pesnička je venovaná nie len východniarom, ale nájdu sa v nej všetci, ktorí sústavne musia cestovať a byť odlúčení od rodín a kamarátov““ povedal na margo songu Na Vylece! samotný Mike, východniar pochádzajúci z Prešova.

Mafia Corner a Stefi: Vypočujte si ich letný východniarsky nárez
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM