Peter Handzuš Basketbal

Médiá sa aj tento rok spojili. Nastúpia v jednom tíme proti basketbalistkám

Novinári, redaktori, kameramani, fotografi a šedá eminencia popradského mediálneho prostredia - tí všetci si aj tento rok zmerajú sily s basketbalistkami BAM Poprad.

Ilustračný obrázok k článku Médiá sa aj tento rok spojili. Nastúpia v jednom tíme proti basketbalistkám
Foto: Nikolka Hozzová

Basketbalová exhibícia sa uskutoční už po druhýkrát. Po minuloročnej premiére, kedy novinári odložilii perá, počítače , mikrofóny a fotoaparáty v redakciách a ukázali, že vedia v rukách držať aj loptu, si s basketbalistkami zmerajú sily už túto stredu 25. mája 2016 o 17:30 v Aréne Poprad. Minulý rok skončila exhibícia nerozhodne 37:37. Ako to dopadne tento rok?

Novinári spoliehajú na psychckú výhodu, ktorú získali po jednom úspešnom tréningu, na ktorom sa zúčastnilo až deväť hráčov a každý z nich odišiel z telocvične po vlastných.

Po hodinovom tréningu už skoro všetci novinári pochopili základné pravidlá, že pri basketbale sa nekorčuľuje ale chodí pešo, či, že lopta sa hádže a nie kope. No objavili sa tam dokonca aj skryté talenty s veľmi dobrou trojkovou muškou a kvalitnými doskokmi. Svoje horúce želiezka bude mať v tíme Médií aj redakcia Poprad24.

Ak chcete vidieť popradské médiá v akcii, urobte si v stredu podvečer čas a príďte povzbudiť popradské basketbalistky aj novinárov v netradičnom zápase. Tešíme sa na vás!

Program basketbalovej exhbície v Aréne Poprad 25.5.2016:

17:30 modelovaný exhibičný zápas mladších minižiačok BAM Poprad
17:45 Vystúpenie Fearless Crew Poprad
18:00 Exhibičný zápas BAMP – Médiá

V prestávkach si môžete zasúťažiť o zaujímavé ceny. Počas podujatia budú pred Arénou basketbalové koše na ktorých si môžete vyskúšať vlastnú mušku.

Ako to vyzeralo na zápase minulý rok si môžete pozrieť v tomto článku: Médiá ukázali, že sa športu neboja: Trúfli si aj na popradské basketbalistky

Médiá sa aj tento rok spojili. Nastúpia v jednom tíme proti basketbalistkám
24
Galéria
Foto: Peter Handzuš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM