Martin Sýkora Rôzne

Mladí ľudia sa budú učiť krízovému manažmentu: Záver týždňa "Be Active"

Už po tretí krát sa v Poprade uskutoční festival, určený mladým ľuďom. Podujatie je situované do centra mesta s využitím miestnych podmienok.

Ilustračný obrázok k článku Mladí ľudia sa budú učiť krízovému manažmentu: Záver týždňa "Be Active"
Zdroj: Dnes24.sk

Mladí ľudia v Poprade pripravujú tretí ročník festivalu Be Active, ktorý bude tento rok zameraný na krízový a projektový manažment. Hovoriť sa bude o tom, ako veci nepokaziť a ako projekt doviesť do úspešného konca. Festival sa uskutoční v dňoch 9. až 10. septembra na Námestí sv. Egídia, v Kine Tatran a v obchodnom centre na námestí.

Festival pre mladých

„Be Active má za cieľ osloviť predovšetkým mladú generáciu, vítaní sú však všetci s chuťou vzdelávať sa a napredovať. Ako po minulé roky, tak aj tento rok sa bude konať dva dni v osvedčenom koncepte. Piatok 9. septembra je vyhradený pre veľtrh možností v priestoroch nákupného centra,“ uviedol organizátor festivalu Martin Mlynár. Na tomto mieste sa predstaví osem organizácii z celého Slovenska, ktoré spolupracujú s mladými ľuďmi.

PREČÍTAJTE SI AJ: Mesto zriadi v Poprade Startup centrum: Mládežnícky parlament s tým nesúhlasí

Možno príde aj kabriolet

Festival bude pokračovať v sobotu 10. septembra v Kine Tatran. V rámci konferenčnej časti sa podelia o svoje vedomosti a skúsenosti rečníci ako Michal Novota, ktorý bol súčasťou expedície na Mount Everest alebo Peter Bendík, ktorý je od detstva vedený tak, aby prebral rodinnú firmu. Súčasťou programu bude aj oddychová zóna v parku pri Kine Tatran, kde si budú môcť účastníci festivalu zahrať stolné hry alebo si prečítať knihu.

„Tento rok sa v parku predstaví študentský kabriolet, aktuálne však má technické problémy, takže je dosť možné, že sa bude opravovať priamo na podujatí,“ povedal Mlynár. Festival je v réžii mladých ľudí z Popradu, organizátorom je tím občianskeho združenia Social Up.

PREČÍTAJTE SI AJ: Verejné záchody bude prevádzkovať mesto: Poprad odmietol dotáciu

Foto: Archívne

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM