Peter Handzuš Iné športy

Mladí volejbalisti bojujú o majstrovstvá SR. Posunie ich tam iba druhé miesto

Starší žiaci VK Junior 2012 Poprad odohrali v sobotu ťažký domáci dvojzápas proti lídrovi východnej oblasti zo Svidníka.

Ilustračný obrázok k článku Mladí volejbalisti bojujú o majstrovstvá SR. Posunie ich tam iba druhé miesto
28
Galéria
Foto: Peter Handzuš

Dva zápasy so Svidníkom „A“ – dve prehry. Proti áčku Svidníka sa hrá ťažko, no Poprad je jediný tím, ktorý mu v tejto súťaži berie sety. „Prehra trocha mrzí, aj keď je pravda, že sme boli trocha oslabení. Chýbal nám jeden hráč zo základu, čo sa ukázalo, že bolo zlomovým momentom zápasu,“ povedal po prehratom zápase tréner VK Junior 2012 Poprad Andrej Vojčík.

Popradčania majú z úvodnej časti ligy odohratých šestnásť zápasov. Po dvoch tretinách súťaže sú na treťom mieste. V sobotu ich z druhého miesta zosadila Stará Ľubovňa, ktorá vyhrala obidva zápasy nad Humenným. VK Junior 2012 Poprad už nemá šancu dotiahnúť sa na lídra, no chlapci chcú zabojovať o druhé miesto, ktoré im môže zabezpečiť postup na majstrovstvá Slovenska.

„Zatiaľ sme s priebehom súťaže spokojní. Budúci mesiac nás čaká dôležitý zápas so Starou Ľubovňou, ktorý rozhodne o tom, či budeme druhí alebo tretí. Touto prehrou sa potvrdilo vedúce postavenie Svidníka v súťaži, kde je výrazným favoritom,“ dodal Andrej Vojčík.

9. kolo 1.časť oblasť Východ CIVy
VK Junior 2012 Poprad – TJ Slávia Svidník „A“ 1:3 (-20,–22,28,–21)
VK Junior 2012 Poprad – TJ Slávia Svidník „A“ 1:3 (-14,19,–21,–15)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM