Monika Vengrínová Futbal

Mladíci z Manchesteru United zavítajú do Popradu: Ich manažér povedal slová, ktoré vás chytia za srdce!

Mladíci z klubu Manchester United budú drať kopačky v Národnom tréningovom centre (NTC) v Poprade. Tí sa k nám podľa vlastných slov vracajú radi. Veď pozrite, čo povedal na našu adresu ich manažér...

Ilustračný obrázok k článku Mladíci z Manchesteru United zavítajú do Popradu: Ich manažér povedal slová, ktoré vás chytia za srdce!
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Aj tento rok do Popradu zavíta tím Manchester United U17. Stane sa tak už v tento piatok a trénovať i regenerovať u nás budú šesť dní. Pod Tatry sa vracajú veľmi radi, čo po minuloročnom kempe u nás, sami potvrdili. Ich manažér povedal na našu adresu slová, ktoré rozhodne vedia potešiť.

„Stále tu objavíme niečo nové. Máte veľmi peknú krajinu. Ale čo je na Slovensku najlepšie, je vaša pohostinnosť. Kedykoľvek sem prídeme, všetci sú veľmi milí a ochotní pomôcť. Je to úplne iné ako v kempe v Austrálii,“ uviedol manažér tímu Manchester United do 18 rokov.

Mladíkov aj tento rok čaká pod Tatrami bohatý program – prechádzky, regenerácia, tréningy. „V nedeľu 25.októbra od 14.00 si zatrénujú i so zhruba 120 deťmi do 15 rokov z popradských klubov a okolia. Tréning bude verejný,“ uviedol riaditeľ NTC Poprad Peter Melek.

Okrem toho sa v utorok 27.októbra o 16.30 predstavia v zápase proti DAC Dunajská Streda, pričom vstupné pre deti bude 0,50 eur a pre dospelých 1 euro. Možný je i VIP vstup za tri eurá. Pre školy a kluby je pripravený balíček, kde 12 detí zaplatí šesť eur, plus dvaja sprievodcovia si zápas pozrú zadarmo.

Okrem toho, do konca roka ešte NTC privíta reprezentáciu do 15 rokov na tréningovom zraze. „V budúcom roku tiež plánujeme veľa sústredení reprezentačných tímov, školských súťaží a aj zápasy a sústredenia zahraničných tímov,“ dodal na záver Melek.

Môže vás zaujímať:

Veľká škola pre mladých futbalistov: Banská Bystrica si v NTC zahrala proti Manchestru United

Tribúna NTC sa zaplnila. V generálke Sparta Praha zdolala Manchester United

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM