Jakub Forgács Krimi

Mladý Popradčan zastavil auto, no na miesto privolali políciu: Keď ho hliadka podrobila kontrole, rovno putoval do cely!

Mladý Popradčan (31) podľa slov polície zastavil pred rodinným domom auto, no onedlho skončil v rukách mužov zákona. A putoval do cely policajného zaistenia.

Ilustračný obrázok k článku Mladý Popradčan zastavil auto, no na miesto privolali políciu: Keď ho hliadka podrobila kontrole, rovno putoval do cely!
Zdroj: TASR

Z prečinov ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia obvinili v stredu dopravní policajti Popradčana (31). „Obvinený muž viedol v stredu v čase okolo 1:50 osobné auto Peugeot 406 po ceste smerom od Kežmarku do Podolínca,“ uviedol prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

„Na Mariánskom námestí v Podolínci zastavil pred jedným z rodinných domov, pričom vedľa neho zastavilo ďalšie auto, ktoré išlo rovnakým smerom ako obvinený,“ povedal hovorca so slovami, že jeden zo spolujazdcov daného auta cez linku 158 privolal na miesto policajnú hliadku.

„Po príchode hliadky na miesto bol vodič Peugeotu podrobený kontrole, pri ktorej bolo zistené, že vozidlo viedol pod vplyvom alkoholu s nameranou hodnotou 1,14 mg/l etanolu na liter vydychovaného vzduchu,“ pokračoval Džobanik.

„Zároveň vozidlo viedol aj napriek tomu, že má Okresným súdom v Spišskej Novej Vsi uložený trest odňatia slobody v trvaní štyri mesiace s podmienečným odkladom 12 mesiacov a trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá na dobu päť rokov a sedem mesiacov,“ dodal so slovami, že obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM