Martin Sýkora Krimi

Muža nad koľajnicami zachytili policajti, ktorí mu tak zachránili život!

Policajti z oddelenia železničnej polície v Poprade minulý týždeň zachránili muža, ktorý chcel svoj život ukončiť skokom z vestibulu stanice.

Ilustračný obrázok k článku Muža nad koľajnicami zachytili policajti, ktorí mu tak zachránili život!
Zdroj: Policajný zbor SR

Muž pri zábradlí

Rušňovodič osobného vlaku prichádzajúceho na popradskú stanicu si všimol osobu v čiernom ako stojí v hornom vestibule z vonkajšej strany pri zábradlí. Kontaktoval preto výpravcu vlakov na popradskej stanici a ten následne políciu. „Policajná hliadka spolu s výpravcom išla túto udalosť ihneď preveriť, kde zistila, že naozaj jedna osoba mužského pohlavia stojí pri zábradlí,“ uviedol prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik. Muž s policajtmi nekomunikoval, ale prešiel cez zábradlie a postavil sa na plechovú striešku.

„Policajti sa medzitým presunuli k mužovi, zachytili ho a stiahli naspäť cez zábradlie,“ dodal hovorca.

Po strate práce bezdomovcom

Pri následnom zisťovaní totožnosti bolo zistené, že ide 49-ročného Popradčana. „Ako dôvod svojho konania uviedol, že stratil robotu v ČR a sestry predali rodičovský dom a taktiež už nemá peniaze na ubytovňu a tak je bezdomovcom. Teda už nevidí význam žiť a preto chcel skočiť zo striešky do koľajiska,“ vysvetlil Džobanik. Policajti privolali záchranárov, ktorí muža previezli na psychiatrické oddelenie do Levoče.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM