Peter Handzuš Futbal

Na futbal v Poprade po novom: Zmeny, ktoré je pred zápasom proti Seredi dobré vedieť

V Národnom tréningovom centre v Poprade pribulo v minulých dňoch niekoľko noviniek. Pre fanúšikov futbalu je najdôležitejšie to, že sa na zápas dostanú len cez turnikety. Ako to bude fungovať? Čítajte ďalej.

Ilustračný obrázok k článku Na futbal v Poprade po novom: Zmeny, ktoré je pred zápasom proti Seredi dobré vedieť
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Zmeny pri vstupe na štadión NTC sa týkajú už zápasu nadstavbovej časti DOXXbet ligy, ktorý odohrá FK Poprad už túto sobotu 25.4.2015 od 19:00 proti ŠKF Sereď.

V rámci ukončovacích prác bolo v NTC Poprad dobudované oplotenie, turniketový a kamerový systém. Vstup na tribúny NTC bude pre divákov možný len cez turniketový systém, ktorý načítava platné vstupenky. Vstupenky si záujemcovia môžu kúpiť v sieti Ticketportal a v deň zápasu aj v pokladni NTC pri vstupnej bráne. Po opustení areálu počas zápasu nebude možné sa cez turnikety vrátiť späť.

„Diváci, ktorí vlastnia sezónne permanentky, dostanú bezplatne lístok na zápas v pokladni NTC na základe predloženej sezónnej permanentky,“ informuje klubová stránka FK Poprad.

Návštevníci s VIP vstupmi sa do areálu NTC dostanú cez novú bránu vedľa hlavnej tribúny (v blízkosti veľkoplošnej obrazovky a parkoviska). Vstup do hľadiska pre VIP je cez vchod recepcie hotela.

FK Poprad pripravil pre svojich fanúšikov aj súťaž. Viac sa dozviete v článku: Tak toto je gól: Popradských futbalistov bude povzbudzovať aj storočný bubon

Aktuálne zábery (foto a video) z NTC si môžete pozrieť v galérii.

Novinky v NTC
40
Galéria
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk
Na futbal v Poprade po novom: Zmeny, ktoré je pred zápasom proti Seredi dobré ve
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM