Peter Handzuš Hokej

Na zápas HC LEV Poprad s Jugrou Chanty-Mansijsk vstupné opäť za polovicu

HC LEV Poprad privíta v piatok 16.9.2011 na svojom ľade druhého súpera v Kontinentálnej hokejovej lige, tím Jugra Chanty-Mansijsk.

Prvý zápas ligy sa z úcty k tragicky zosnulým hráčom tímu Lokomotiv Jaroslavľ začal minútou ticha a odohral sa bez predstavovania hráčov oboch tímov, či bez akejkoľvek hudby.

Ako reakciu na tragickú udalosť v Jaroslavli, HC LEV Poprad znížil vstupné na prvé dva domáce zápasy na polovicu a vydal spomienkovú edíciu šálov s logami tímov HC LEV Poprad a Lokomotivu Jaroslavľ. Časť výťažku zo vstupného i z predaja šálov bude venovaná pozostalým po obetiach leteckého nešťastia v Jaroslavli.

Hokejový klub LEV Poprad sa chce poďakovať fantastickému publiku v prvom zápase a pozýva všetkých fanúšikov hokeja aj na druhý zápas Levov v KHL, už s predzápasovou šou, hudobným doprovodom, predstavením maskota, hymny klubu HC LEV i súťažami o hodnotné ceny. Oficiálni zástupcovia KHL tiež vyjadrili obdiv fanúšikom v Poprade, akých vraj nemá každý klub v najlepšej európskej hokejovej súťaži.

Pavol Gmitter, HC LEV Poprad

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM