Monika Vengrínová Krimi

Na železnici pri Poprade sa odohrala tragédia: Muž ešte zdvihol ruky, potom na mieste zomrel

Na železničnej trati došlo k tragédii. O život prišiel muž doposiaľ nezistenej totožnosti. Podľa výpovede rušňovodiča muž nereagoval na výstražné zvukové znamenia a v tesnej blízkosti vlaku zdvihol ruky. Lekár na mieste u muža konštatoval poranenia nezlučiteľné so životom.

Ilustračný obrázok k článku Na železnici pri Poprade sa odohrala tragédia: Muž ešte zdvihol ruky, potom na mieste zomrel
Zdroj: TASR

17.apríla v čase o 20.55 hodine na trati číslo 180 v kilometri 196,9 v medzis­taničnom úseku železničných staníc Poprad-Tatry a Gánovce-Filice v katastrálnom území mesta Poprad došlo k zrazeniu muža doposiaľ nezistenej totožnosti.

„Rušňovodič vo svojej výpovedi uviedol, že osoba mužského pohlavia stála v priechodovom priereze vlaku R611, kde na výstražné zvukové znamenia nereagovala a že v tesnej blízkosti zodvihla ruky,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik s tým že rušňovodič na mieste udalosti nevidel žiadne iné osoby.

Po príchode hliadky železničnej polície bola na mieste udalosti prítomná i posádka Rýchlej lekárskej pomoci z popradskej nemocnice, ktorá, podľa slov policajného hovorcu, na mieste konštatovala u zrazenej osoby poranenia nezlučiteľné so životom. V čase o 21.40 hodine obhliadajúci lekár skonštatoval, že tieto zranenia nastali následkom zrážky s vlakom.

„Telo nebohého bolo prevezené na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou v Poprade, kde bude vykonaná pitva,“ uzavrel Džobanik a dodal, že poverený policajt Oddelenia Železničnej polície policajného zboru Poprad začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM