Peter Handzuš Rôzne

Nahodení bilingvalisti mali ples. Spolu sa zabávali už dvadsiatykrát

V poradí dvadsiaty ples bilingvalistov Spojenej školy na Ulici Dominika Tatarku v Poprade sa, ako už býva zvykom, aj v roku 2016 konal v hoteli Satel. Najvhodnejším štvrtkom tohtoročných krátkych fašiangov sa stal 4. február.

Ilustračný obrázok k článku Nahodení bilingvalisti mali ples. Spolu sa zabávali už dvadsiatykrát
Foto: SŠDT Poprad

Témou jubilejného plesu, ktorú zvolili organizátori zo 4. E a 4. F, boli kvety. Dali sa vidieť na šatách i vo vlasoch slečien a dám, či v klopách sák plesajúcich mladých mužov. Moderátorskými sprievodkyňami boli tiež dve „kvetinky“ – Mirka Mihaľová a Terka Grünwaldská zo 4. F.

Ako to na plesoch býva, nechýbalo úvodné predtancovanie. O honosné otvorenie plesu sa svojím viedenským valčíkom postarali Zuzka Dvořáková (2. E) a Dávid Pikora (1. F). Krv v žilách prítomným karnevalovou sambou a neskôr i kankánom rozprúdila Klára Purtzová (2. F) so svojou tanečnou skupinou. K dobrej zábave medzi jednotlivými tanečnými kolami prispel aj kvíz, v ktorom štvrtáci preverili, ako dobre ich poznajú triedne učiteľky. Samozrejme, nemohla chýbať ani tombola plná lákavých cien od veľmi štedrých sponzorov. K titulu kráľa a kráľovnej plesu sa tento rok pretancovali Adam Škuta zo 4. F a jeho priateľka Evka Bizubová z 3. F. Zábava, zdokumentovaná skvelým fotografom Benjamínom Kallom z oktávy, pokračovala v plnom prúde až do polnoci.

Nahodení bilingvalisti mali ples. Spolu sa zabávali už dvadsiatykrát
46
Galéria
Foto: SŠDT Poprad
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM