Monika Vengrínová Hokej

Radosť našich hokejových drobcov: Hrdia sa novučičkými dresmi

Poprad - V šatni hokejistov to pred nedeľňajším tréningom vrelo. Tí najmenší sa stali hrdými majiteľmi dresov s vlastným menom a svojím číslom. Odteraz sa môžu cítiť ako skutoční hokejisti.

Ilustračný obrázok k článku Radosť našich hokejových drobcov: Hrdia sa novučičkými dresmi
Foto: Monika Vengrínová

Jednotné dresy HK Poprad deťom nielen urobili radosť, ale ich úlohou je tiež v malých prváčikoch a druháčikoch vyvolať pocit spolupatričnosti s klubom. „Sú Popradčania – Kamzíci a rovnaké dresy im majú pomôcť uvedomiť si to, pripomenúť im to. Je potrebného trošku aj toho „klubizmu". Ide o to, aby si aj deti vytvorili citový vzťah k tomuto klubu,“ hovorí hlavný tréner Jozef Ivan.

Bielo-modré dresy s kamzíkom si deti okamžite obľúbili a na ľadovej ploche už trénovali v nich. „Nový dres je pekný. Aj predtým som mal modrý, ale len s číslom. Teraz už mám aj svoje meno,“ teší sa Matej Tomas.

Aj jeho spoluhráč, osemročný Vilko Cvejn, svoj nový dres pochválil: „Páči sa mi. Je fakt dobrý. Predtým som hral v drese HC Lev, ale teraz je to lepšie, lebo je tam moje meno a číslo. Mám 25.“

Novučičké dresy dostali i jediné dve dievčatá v družstve plnom chlapcov. „Ja som mala dres od sestry, ale tento je naozaj pekný. S hokejom som začala len nedávno, ale veľmi ma to baví. Medzi chlapcami je to dobré,“ hovorí sedemročná Nikolka Leskovianska. Dresy deti dostali od klubu samozrejme zadarmo.

Najmenší popradskí hokejisti sa tešia. Dostali nové dresy
30
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM