Monika Vengrínová Samospráva

Najviac voličských hlasov sa v Tatrách ušlo novinárovi: Tomáš Tišťan presne vedel, do čoho ide

Vo Vysokých Tatrách si do poslaneckých lavíc zasadne desať poslancov. Medzi nimi aj novinár Tomáš Tišťan, ktorého Tatranci krúžkovali najčastejšie. Po dlhej volebnej noci je pripravený trochu sa vyspať a začať napĺňať svoj volebný program.

Ilustračný obrázok k článku Najviac voličských hlasov sa v Tatrách ušlo novinárovi: Tomáš Tišťan presne vedel, do čoho ide
Zdroj: Dnes24.sk

Volebná noc bola pre Tomáša Tišťana skutočne dlhá a náročná, ísť spať sa mu nepodarilo. Podľa svojich slov ako prirodzene zvedavý človek čakal, ako voľby nakoniec dopadnú. Počas počítania hlasov však intenzívne sledoval futbalový zápas Slovenska s Macedónskom.

To, že sa stal poslancom a i on sa bude podieľať na chode mesta Vysoké Tatry, si už stihol uvedomiť. „Ako novinár som roky sedel na zastupiteľstvách z druhej strany a presne som vedel, do čoho idem,“ prezradil Tišťan. Ako prvé sa chce po voľbách stretnúť s primátorom a ostatnými zvolenými poslancami, aby zistil, čo si myslia o jeho volebnom programe.

„Detské ihrisko, zmena erbu Tatranskej Lomnice, referendum o stavbách lanoviek, zámena pozemkov pod nimi a tak ďalej. Tieto body sú pre mňa priorita,“ dodal Tišťan.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM