Tlačové správy

Nevestičky z Popradu a okolia: Na tejto výstave nesmie chýbať ani vaša maličkosť!

Ak si aj vy plánujete v tomto roku povedať so svojim vyvoleným to čarovné slovíčko ÁNO, určite by ste nemali odignorovať svadobnú výstavu. A nemusíte kvôli tomu cestovať ďaleko. Priamo pod Tatrami vás už o pár dní čaká jedinečná udalosť.

Ilustračný obrázok k článku Nevestičky z Popradu a okolia: Na tejto výstave nesmie chýbať ani vaša maličkosť!
Zdroj: Dnes24.sk

Svadba pod Tatrami je názov výstavy, na ktorej si všetky budúce pani manželky a ich nastávajúci prídu na svoje. Organizácia svadby nie je jednoduchou záležitosťou a nie jedným snúbencom sa už stalo, že na niečo pozabudli.

A práve výstavy ako táto slúžia na to, aby ste pod jednou strechou vybavili všetko, čo k tomuto veľkému dňu patrí. Áno, matrikárov a kňazov tam síce nenájdete, ale zato si určite budete vedieť vybrať svadobné obrúčky, výzdobu či čoraz populárnejšie darčeky pre hostí. A to nie je samozrejme všetko.

Návštevníci sa môžu pokochať tým najlepším, čo na trhu ponúkajú vystavovatelia z oblasti odievania, šperkov, vizážistiky, floristiky, foto-videa, ponuka cateringu, svadobných oznámení, dopravy a iných svadobných doplnkov. Výstava je sprevádzaná štýlovou módnou prehliadkou svadobných a spoločenských šiat. Nevesty si okrem iného môžu vyskúšať aj svadobné líčenie.

Viac o výstave sledujte na stránke http://www.svadbaslovensko.sk/ alebo na Facebooku

O organizátorovi
Spoločnosť Leilla & Saul s.r.o. s 10-ročnou tradíciou ponúka komplexné zabezpečenie svadieb a iných spoločenských udalostí. Od roku 2009 sme rozšírili ponuku a začali organizovať firemné akcie, školenia, kurzy, workshopy, plesy či párty, usporiadali sme viac ako 800 svadieb, 300 spoločenských akcií a získali tak množstvo skúsenosti v oblasti organizovania eventov. Boli sme súčasťou nielen slovenských, ale aj medzinárodných svadieb (slovensko-anglických, slovensko-írskych, slovensko-talianských a slovensko-francúzskych). Počas dlhej histórie fungovania sme nadviazali kontakty so špičkovými dodávateľmi, ktorých spoľahlivosť a profesionalitu sme dôkladne preverili. Disponujeme rozsiahlym inventárom s množstvom dekorácií, ktoré prenajímame alebo predávame. Každý priestor dokážeme dotiahnuť do dokonalosti. Výzdoba zladená do posledného detailu podľa zadanej témy je samozrejmosťou. Spolupracujeme s renomovanými hotelovými sieťami, reštauráciami, či penziónmi, pre ktoré vytvárame jedinečne slávnostné výzdoby na mieru. Pokiaľ sa rozhodnete využiť naše bohaté skúsenosti, ktoré ponúkame, sme presvedčení, že i vy budete príjemne prekvapení, ako vieme zrealizovať Vaše sny o vlastnej svadbe. Prajeme Vám príjemné a bezstarostné prípravy na Váš svadobný deň, krstiny, stužkové slávnosti, plesy, rauty, oslavy, narodeninové pár­ty.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Nevestičky z Popradu a okolia: Na tejto výstave nesmie chýbať ani vaša maličkosť
30
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM