Tlačové správy

Nový operátor vytiahol do boja: SWAN prichádza na trh s neobmedzeným internetom za päť eur

Neobmedzené, rýchle a lacné internetové dáta bez viazanosti. S týmito zbraňami prichádza na trh štvrtý mobilný operátor SWAN, ktorý od piatka 13-teho spustí svoje služby v 50 mestách Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Nový operátor vytiahol do boja: SWAN prichádza na trh s neobmedzeným internetom za päť eur
Zdroj: Dnes24.sk

Spoločnosť SWAN spúšťa svoju ponuku najlacnejšieho internetového pripojenia na trhu. Za mesačný poplatok päť eur bude možné bez akejkoľvek viazanosti surfovať na internete v 50 slovenských mestách. Tento zoznam sa má postupným rozširovaním signálu zväčšovať.

„K dnešnému dňu pokrývame svojou mobilnou sieťou viac ako 30 percent populácie Slovenska a signál je dostupný už v najmenej 50 mestách, preto ma teší, že práve v týchto lokalitách bude mať naša nová dátová služba premiéru,“ hovorí Miroslav Strečanský, generálny riaditeľ spoločnosti SWAN.

Neobmedzené služby bez viazanosti

Prostredníctvom mobilnej technológie LTE bude možné využívať neobmedzene a bez viazanosti 4G internet, ktorý bude mať rýchlosť do 50/10 Mbit/s. Jedná sa o skutočne rýchly internet, aký neponúka napríklad ani bežné káblové pripojenie (DSL). Rýchlosť sa však môže obmedziť po prečerpaní dát nad 100 GB.

Ak sa niekto rozhodne začať využívať služby SWANu musí rátať s poplatkom za zriadenie služby, ktorý je takisto päť eur. SIM kartu je možné využívať v mobile, tablete či pomocou špeciálneho modemu. Avšak ak chcete internet využívať aj v počítači, musíte si zakúpiť špeciálne zariadenie. Firma sama ponúka jedno od Huawei, ktoré stojí 65 eur. SWAN ponúka len dátové služby, telefonovať zákazníci v jeho sieti zatiaľ nemôžu.

Predajne na štyroch miestach

Služby 4G internetu si môžu noví zákazníci aktivovať na štyroch predajných miestach v Trnave, Púchove, Pezinku a Dunajskej Strede. Bratislavčania sú zatiaľ odkázaní na predaj cez webstránku štvrtého mobilného operátora.

„Štvrtý mobilný operátor už dnešným dňom disponuje viac ako 30-percentným pokrytím a do konca roka 2018 by sme chceli toto číslo navýšiť na 50 percent,“ povedal riaditeľ pre stratégiu a rozvoj spoločnosti SWAN Martin Mosný

Päťeurovú cenu garantuje SWAN do konca roka 2015.

Prezrite si zoznam miest, v ktorých nájdete signál mobilného operátora Swan:

Bánovce nad Bebravou Martin Šaľa
Banská Bystrica Modra Senec
Beluša Moldava nad Bodvou Sereď
Bratislava Námestovo Šintava
Brezno Nitra Snina
Bytča Nové Mesto nad Váhom Stupava
Dubnica nad Váhom Nové Zámky Šurany
Dunajská streda Partizánske Trenčín
Handlová Pezinok Trnava
Hlohovec Piešťany Veľký Krtíš
Kežmarok Poprad Veľký Meder
Kolárovo Prešov Vranov nad Topľou
Komárno Prievidza Želiezovce
Košice Púchov Žilina
Levice Revúca Zlaté Moravce
Liptovský Mikuláš Ružomberok Zvolen
Malacky Sabinov  

Prečítajte si tiež: Štvrtý mobilný operátor: SWAN vianočnú kampaň nestihol kvôli praktikám konkurencie, sľubuje lacnejšie služby

Zdroj foto: Swan, a.s.

Nový operátor vytiahol do boja: SWAN prichádza na trh s neobmedzeným internetom
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM