Peter Handzuš Samospráva

Nový trávnik na hlavnej ploche aj osvetlené ihrisko s umelou trávou: Poprad má konečne vlastný slušný futbalový štadión

Primátor Popradu Jozef Švagerko odovzdal v nedeľu futbalistom do užívania zrekonštruovaný areál futbalového štadióna v Poprade - Veľkej.

Ilustračný obrázok k článku Nový trávnik na hlavnej ploche aj osvetlené ihrisko s umelou trávou: Poprad má konečne vlastný slušný futbalový štadión
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

V rámci rekonštrukcie areálu došlo k úprave hlavnej hracej plochy, vybudované bolo tréningové ihrisko s umelým trávnikom a umelým osvetlením. Pribudli aj nové chodníky a mobiliár, bufet, pokladne a sveteľná tabuľa. Celý areál je vybavený inžinierskymi sieťami a je aj patrične oplotený.

„Som rád, že naše mesto získalo touto rekonštrukciou moderný futbalový stánok s kvalitnými tréningovými plochami. Futbal je v Poprade čoraz populárnejší a preto dúfam, že zrekonštruovaný areál bude maximálne vyťažený malými aj veľkými futbalistami,“ uviedol primátor Popradu Jozef Švagerko.

Skončená rekonštrukcia areálu doplnila prvú časť prác, ktoré boli ukončené v roku 2014. Počas prvej etapy prešiel komplexnou prestavbou hlavný objekt futbalového štadióna s kapacitou 417 divákov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM