Monika Vengrínová Rôzne

Nový trend z Facebooku dorazil už aj k nám: Popradčania sa nahrávajú, ako exnú pivo, a vyzývajú ďalších...

Aj vás už vyzval niekto z priateľov, aby ste sa natočili pri exnutí piva? Trend na Facebooku v podobe výziev totiž zasiahol aj Poprad. Avšak pozor!

Ilustračný obrázok k článku Nový trend z Facebooku dorazil už aj k nám: Popradčania sa nahrávajú, ako exnú pivo, a vyzývajú ďalších...
Zdroj: Webnoviny.sk

V Poprade sa po Facebooku šíria výzvy predovšetkým na exnutie piva. Ide o toto: Exni pol litra piva, natoč sa pri tom, hoď to na sociálnu sieť a nominuj ďalších troch priateľov. Ak to do 24 hodín nesplníš, dlhuješ mi basu piva.

Viacero Popradčanov už podobnú výzvu prijalo, videá sa šíria. „Výzvu som prijala kvôli srande. Nemyslím si, že je na tom niečo zlé, hlavne, kým ide len o pivo. Podľa mňa však nie je vhodné, aby sa takáto vec šírila na internete, kde to majú možnosť vidieť aj tí, ktorí ešte nemajú osemnásť rokov,“ myslí si o novom trende, ktorý si sama vyskúšala, Katka (21).

Martin (25) takúto výzvu nedostal, zdieľané videá ale zaregistroval: „Vnímam to v dnešnej dobe ako klasickú tínedžerskú zábavu, ktorá tak rýchlo, ako prišla, i odíde. Nepovažujem vôbec za podstatné sa nad tým akokoľvek pozastavovať“.

Pozor!

Táto zábavka s pôvodným názvom NekNominate pochádza z Austrálie. Exuje sa väčšinou alkohol, ale aj rôzne iné, väčšinou poriadne nechutné veci.

Vo svete však prechádza hra už aj do extrémov a zahraničné médiá dokonca informujú o smrteľných prípadoch pri plnení niektorých alkoholických výziev! Jeden mladík údajne neprežil koktejl vína, piva, vodky a whisky, druhému sa malo stať osudným pol litra vodky…

Verme, že nás podobné extrémy obídu a hra s exnutím piva tak ako prišla, jednoducho aj odíde.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM