Simona Ivančáková Kultúra

Nový týždeň je tu a vy neviete, kam v Poprade a okolí po robote či škole? 10 tipov, ktoré iste oceníte

Je tu prvý plný pracovný týždeň, treba si dobre premyslieť, do čoho investovať váš voľný čas. :) Pozrite, ako sa to pekne všetko rozbieha.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň je tu a vy neviete, kam v Poprade a okolí po robote či škole? 10 tipov, ktoré iste oceníte
Zdroj: TASR

Výstava fotografií

11. – 16. januára 2016, Podtatranská knižnica, Poprad

V priestoroch mestskej knižnice máte možnosť vidieť výstavu fotografií z Českej republiky. Snímky nafotili amatérski fotografi z družobného mesta Ústí nad Orlicí.

Otvorenie Vila Flóra

13. januára 2016, o 16:00 hod., Vila Flóra, Starý Smokovec

Po rekonštrukcii sa opäť otvárajú výstavné priestory pre milovníkov umenia. Súčasťou otvorenia bude aj vernisáž troch výstav: stála expozícia Tatranskej galérie v Poprade pod názvom Tatry v umení z našich zbierok, prezentácia súčasnej umeleckej fotografie s témou Tatier od autorov Roba Kočana a Jozefa Česlu a poslednou je Kabinet kuriozít s témou Tatier zo zbierok súkromných zberateľov.

Študentský ples

15. januára 2016, o 18:00 hod., Reštaurácia Kaskáda, Poprad

V poradí už 13. ročník študentského plesu pod taktovkou Popradského mládežníckeho parlamentu sa bude tento rok niesť v duchu škrabošiek. Príďte a zabavte sa aj vy na plese, ktorý pre vás pripravili mladí z nášho mesta. O zábavu sa postará kubánsky spevák Eusebio, popradská skupina Oils a DJ Ďoopo. Cena lístku je 25 eur.

Vertical Grand Tour 2016

16. januára 2016, o 16:30 hod., Tatranská Lomnica

V poradí už 5. tatranské nočné skialpinistické a bežecké preteky určené pre verejnosť. Príďte aj vy a zabehajte si na trati z Tatranskej Lomnice na Skalnaté Pleso.

Tatras Talent Cup

16. januára 2016, o 17:00 hod., Dom kultúry, Poprad

Výber slovenských finalistov Tatras Talent Cup 2015 sa predstaví na slávnostnom galavečeri v Poprade. Tešiť sa môžete na tanečné, spevácke a hudobné vystúpenia, ale aj na divadlo. Vstup na podujatie je voľný.

Ples primátora mesta Svit

16. januára 2016, o 19:00 hod., Spolcentrum, Svit

Novú históriu plesov začína písať podtatranské mestečko Svit. Budúcu sobotu sa koná prvý ročník plesu primátora mesta Svit. Celým večerom vás bude sprevádzať moderátorka Veronika Hatala a o hudbu sa postará kapela Abracadabra. Vstupné je 35 eur. Tešiť sa môžete na bohaté švédske stoly.

USA Legendary Night

16. januára 2016, o 21:00 hod., Humno, Tatranská Lomnica

Príďte sa vytancovať na párty, ktorá sa bude tentokrát niesť v duchu americkej noci. Tešte sa na výzdobu v štýle USA, ale aj na hity, ktoré jednoznačne budete poznať a pochádzajú spoza oceána.

S Elánom do nového roka

17. januára 2016, o 10:00 hod., Dom kultúry, Poprad

Deti zo Súkromnej materskej školy Stella z Popradu prenesú malých aj veľkých cez rozprávku „O dvanástich mesiačikoch“ priestorom času, dobra, pomoci a lásky. Zavítajte do kultúrneho stánku v meste aj vy spolu so svojimi deťmi a potešte sa z rozprávky.

Hk Poprad – MsHK DOXXbet Žilina

17. januára 2016, o 16:30 hod., Zimný štadión, Poprad

Príďte a podporte popradských hokejistov na nedeľnom domácom zápase proti žilinským „vlkom“. Zápas na domácom ľade sa začína skôr, pretože tento duel bude vysielaný aj v televízii. Tak neváhajte a skočte podporiť svojimi hlasivkami popradských „kamzíkov“.

Divadelné predstavenie Kapustnica

17. januára 2016 o 18:00 hod., Divadelná sála Poprad – Spišská Sobota

V divadelnej sále v Spišskej Sobote sa počas fašiangov bude konať každú nedeľu divadelné predstavenie. A hneď prvé bude patriť popradskému divadlu Commedia. Pre účastníkov si pripravili známe divadelné predstavenie Kapustnica, ktoré malo premiéru ešte začiatkom roka 2008. Zabavte sa pri známom popradskom predstavení.

Čítajte tiež:

Čo zaujímavé sa chystá v Poprade počas januára? 10 podujatí, o ktorých by ste mali vedieť

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM