Peter Handzuš Správy

Obchádzka cez Veľkú sa už skončila. Dajte si pozor na pokuty!

Počas opravy mosta ponad rieku Poprad viedla jedna obchádzka do akvaparku aj cez Novú ulicu vo Veľkej. Most je už v prevádzke a staré značenie je späť.

Ilustračný obrázok k článku Obchádzka cez Veľkú sa už skončila. Dajte si pozor na pokuty!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Alžbetina ulica je už prejazdná. Prejdete aj cez most na Športovej ulici k akvaparku. Obchádzky sú minulosťou, no späť je aj staré dopravné značenie. Ideálna skratka z Veľkej, smerom na NTC po Novej ulici, je už minulosťou.

Značky zakazujúce prejazd sú odkryté a nedodržanie zákazu vás môže stáť pár eur. V utorok tam už bola hliadka. Tentokrát ešte za prejazd pokuty nedávala, zamerala sa na stopku na priecestí TEŽ, no ak chcete ušetriť, jazdite radšej cez mesto.

Po Alžbetinej ulici sa už dá jazdiť, v utorok tam ale ešte boli aj stavebné stroje. Aj v stredu ráno tam ešte panoval čulý stavebný ruch. Aj tam by mali vodiči dávať zvýšený pozor. Chýba tam vodorovné dopravné značenie a chodci prechádzajú cez cestu na viacerých miestach. Na jednej strane ulice chýba chodník. Tí chodci, ktorým sa nechce prejsť na druhú stranu, používajú kraj cesty.

Od utorka začali práce na Ulici 1. mája a na moste cez Velický potok k NTC. Viac v článku: Alžbetina ulica je už prejazdná. Začali sa práce na obnove Ulice 1. mája

Prejazdnosť Alžbetinej ulice a mosta na Športovej ulici si môžete pozrieť vo videu.

Prejazdnosť Alžbetinej ulice v Poprade
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM