Monika Vengrínová Kultúra

Obľúbená dražba a program plný zábavy: Tak sa skončí Tatranské kultúrne leto

Tohtoročné Tatranské kultúrne leto sa dostáva do finále. Návštevníkov i domácich čaká posledné podujatie, spojené s dražbou a programom pre deti i dospelých, ktoré sa bude konať v posledný augustový deň v altánku lomnického parku.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená dražba a program plný zábavy: Tak sa skončí Tatranské kultúrne leto
Zdroj: TASR

„Z predchádza­júcich viacžánrových podujatí sa nám osvedčilo situovať porgram na viacero pódií, aby sa mohli súčasne zabávať deti i dospelí,“ prezrádza zo zákulisia Ján Bendík, vedúci oddelenia kultúry a športu mesta Vysoké Tatry.

Koščová, Vidiek i Jurko

Dve hodiny po poludní na hlavnom pódiu vystúpi Katka Koščová & Band. O hodinu neskôr sa rozbehne zábava spojená s dražbou. „Pre fanúšikov dražby sme tento rok pripravili 51 produktov, o ktoré môžu zabojovať. Nájdete medzi nimi pobytové poukazy, skipasy, hokejky s podpismi Mariána Gáborika či Tomáša Kopeckého, alkoholické a vínne delikatesy, tablet i mobilný telefón. Čerešničkou na torte je 8-dňový pobyt na ostrove Thasos pre dve osoby a množstvo ďalších zaujímavých produktov,“ priblížil Bendík.

Na záver hlavného programu vystúpi skupina Vidiek s nezameniteľným spevákom Jankom Kuricom. Celým programom bude divákov sprevádzať ostrieľaný moderátor Slavo Jurko, a samozrejme, nebudú chýbať remeselníci a stánky s občerstvením.

Výťažok pôjde na šport a hendikepovaným

Detské pódium „pobeží“ vo vlastnom režime, kde sa vystrieda niekoľko rozprávkových postavičiek a na najmenších sa už teraz teší žonglér i kúzelník s primeranou dávkou interaktívnych súťaží.

„Výťažok z dražby opäť poputuje na podporu športových klubov a telovýchovných jednôt na činnosť s mládežou, nezabudneme však aj na našich hendikepovaných občanov, ktorým sa takýmto spôsobom snažíme každoročne pomáhať,“ povedal primátor mesta Ján Mokoš.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM