Peter Handzuš Správy

OC Forum chcú dokončiť budúci rok. Pozrite sa, ako bude vyzerať

Na tlačovej konferenci sa dnes novinári dozvedeli nové informácie o prácach, ktoré aktuálne prebiehajú na stavbe obchodného centra Forum. Okrem termínov padli aj niektoré mená zazmluvnených nájomcov.

Ilustračný obrázok k článku OC Forum chcú dokončiť budúci rok. Pozrite sa, ako bude vyzerať
Zdroj: Dnes24.sk

Na tlačovej konferencii sa okrem zástupcov developera a zhotoviteľa stavby zúčastnil aj primátor Popradu. Podľa generálneho riaditeľa spoločnosti Multi Development Luboša Kočího majú už v obchdnom centre zazmluvnených viac ako 70% prevádzok. Majú to byť aj značky Intersport, Baťa, Reno, Reserved, DM, Martinus, Planeo Elektro, Dráčik a John Garfield.

Stavba by mala stáť do konca roka 2015. Potvrdil to Bohumír Mach, generálny riaditeľ spoločnosti GEMO Olomouc, ktorá je zhotoviteľom OC Forum v Poprade. Celý projekt zhltne skoro 50 miliónov eur.

Na ploche cez 22 000 m2 ponúkne Forum viac ako 100 obchodov na 3 poschodiach. Poschodia využijú svahovitý terén a prirodzene sa naň napoja. V objekte obchodného centra nebudú chýbať kaviarne a reštaurácie s vonkajšou terasou. Malo by v ňom nájsť prácu okolo 400 ľudí.

Foto: Global24/MULTI Development

OC Forum Poprad - vizualizácia
9
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM