Martin Sýkora Samospráva

Odchod Kromku zamiešal karty: Radnica obsadila miesto druhého viceprimátora

Do funkcie druhého zástupcu primátora bol vymenovaný Anton Andráš, ktorý v mestskom zastupiteľstve nahradil Adriána Kromku. Diplomat sa vzdal mandátu z pracovných dôvodov.

Ilustračný obrázok k článku Odchod Kromku zamiešal karty: Radnica obsadila miesto druhého viceprimátora
Zdroj: Mesto Poprad

Mesto Poprad má opäť druhého zástupcu primátora mesta. Stal sa ním Anton Andráš, ktorého do funkcie vymenoval primátor Jozef Švagerko. „Moje kompetencie sa týkajú investícií a stavebných vecí. Som bývalý projektant, takže po dohode s primátorom som prijal ponuku dohliadať práve na oblasť výstavby a investícií. Keďže ide o polrok aktívnej práce, mojou úlohou je dozrieť na rozpracované projekty resp. projekty, ktoré sú vo výstavbe. Keď uvážim, že žijeme pod Tatrami, kde stavebná sezóna končí prakticky niekedy v októbri, budem spokojný, keď sa všetky plánované a rozbehnuté veci úspešne ukončia. Som už vo veku, kedy sa očakáva, že človek nemá čas na chyby a omyly. Aj preto k svojej misii pristupujem maximálne zodpovedne,“ informoval Anton Andráš.

Anton Andráš sa stal poslancom Mestského zastupiteľstva mesta Poprad po tom, čo nastúpil na uvoľnené miesto po Adriánovi Kromkovi, ktorý sa funkcie poslanca MsZ vzdal kvôli pracovným povinnostiam.

Poslanecký sľub zložil Anton Andráš na 2.plánovanom zasadnutí MsZ mesta Poprad dňa 19.4.2018. Anton Andráš už v minulosti ako poslanec MsZ pôsobil, zastával aj funkciu prednostu MsÚ v Poprade.

Zdroj: Poprad24/Mesto Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM