Peter Handzuš Tlačové správy

Originálna výstava pre malých aj veľkých: Do Forumu Poprad priletela Hindenburgova vzducholoď

Vo Forume Poprad sa na celé tri týždne zdrží originálna výstava. Vráťte sa s nami v čase o desiatky i stovky rokov a spoznajte najväčšie vynálezy a objavy všetkých čias na jednom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Originálna výstava pre malých aj veľkých: Do Forumu Poprad priletela Hindenburgova vzducholoď
Foto: Peter Stas

Vďaka interaktívnym exponátom a replikám vynálezov ponúka Forum návštevníkom centra jedinečný zážitok, nové poznatky a množstvo zábavy počas nakupovania. Výstava Vynálezy a objavy čo zmenili svet, má edukatívny charakter a prevetrá mozog všetkým vekovým kategóríám.

Posledný týždeň výstavy, ktorá potrvá od 19. februára do 10. marca bude venovaný základným školám, pre ktoré sú pripravené organizované prehliadky výstavy so sprievodným slovom. Pre návštevníkov sú pripravené pracovné listy, pravítka a brožúry. Školy, ktoré sa chcú organizovanej prehliadky zúčastniť, sa môžu ohlásiť na info@forumpoprad.sk.

Okrem toho je každú nedeľu počas trvania výstavy pripravený zaujímavý workshop. Už túto nedeľu 21. februára to budú Zábavné experimnty – moderovaná vedecká šou v čase o 11.00,13.00. a 14:30 hod.

28. februára je pripravený workshop Tajomstvo kníhtlače a 6. marca workshop Krása remesiel, v rámci ktorého si deti budú môcť vyskúšať výrobu gombíkov a upletú si vlastný výrobok.

Vždy aktuálne informácie o tom, čo sa deje v OC FORUM nájdete na webovej stránke a FB profile obchodného centra.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Originálna výstava pre malých aj veľkých: Do Forumu Poprad priletela Hindenburgo
31
Galéria
Foto: Peter Stas
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM