Martin Sýkora Krimi

Piť za volantom nás stále baví: VIDEO rýchlej jazdy opitého vodiča

Správ o alkohole za volantom neubúda. Slováci skrátka majú blízko k jednému i druhému. Smutné je, že to Podtatranci radi a často kombinujú. Polícia je stále v strehu!

Ilustračný obrázok k článku Piť za volantom nás stále baví: VIDEO rýchlej jazdy opitého vodiča
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Rýchlosťou viac ako 150 km/h jazdil na osobnom aute Alfa Romeo v pondelok (8.1.) dopoludnia po ceste medzi obcami Tulčík a Kapušany, okres Prešov 21-ročný muž z obce Mošurov z prešovského okresu.

„Na úseku, kde stanovená maximálna povolená rýchlosť 90 km/h tak prekročil rýchlosť o viac ako 60 km/h,“ uviedla prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

V obci Kapušany bol zastavený a kontrolovaný hliadkou Krajského dopravné inšpektorátu Prešov. „Pri kontrole policajti mladého vodiča podrobili aj dychovej skúške na alkohol. Jej výsledok bol pozitívnym s nameranou hodnotou 0,55 mg/l (miligramu etanolu na liter vydychovaného vzduchu), teda viac ako 1 promile,“ doplnila Migaľová. Vodič bol následne zadržaný, obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a umiestnený do cely policajného zaistenia, pričom stíhaný bol v tzv. super rýchlom konaní.

Foto: Ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM