Monika Vengrínová Tlačové správy

Plastic Session 2013 v Poprade už túto sobotu. O plastikové modely si môžete aj zasúťažiť

Už v sobotu 21.septembra sa v Aréne Poprad uskutoční 23.ročník najväčšej súťaže spojenej s výstavou plastikových modelov na Slovensku. Okrem samotných modelov vás čakajú workshopy, kluby vojenskej histórie, či airsoftová strelnica.

Ilustračný obrázok k článku Plastic Session 2013 v Poprade už túto sobotu. O plastikové modely si môžete aj zasúťažiť
Zdroj: Dnes24.sk

Predajné stánky, tvorivé dielne i airbrush tetovanie

Okrem vystavených modelov bojovej techniky, lietadiel, áut, kamiónov, figúrok či papierových modelov, bude návštevníkom spríjemňovať deň aj veľa sprievodných akcií. Pre modelárov či budúcich modelárov bude pripravených mnoho predajných stánkov s modelmi a modelárskymi potrebami, prebiehať budú ukážky modelovania i workshopy.

Návštevníci tiež budú mať možnosť vidieť kluby vojenskej histórie Poprad, ktoré ich na chvíľu prenesú do obdobia 2.svetovej vojny, keď chýbať nebudú zbrane a technika z tohto obdobia. Tešiť sa môžete aj na airsoftový klub napodobňujúci modernú americkú armádu a na vlastnej koži si budete môcť vyskúšať svoju mušku na airsoftovej strelnici. Pre deti i dospelých bude tiež pripravené airbrush tetovanie a tvorivá dielňa, kde si budete môcť vyskúšať samotné modelovanie.

Vyhrajte jeden z troch plastikových modelov

Príďte tak stráviť príjemnú a nezabudnuteľnú sobotu a zároveň vyhrať jeden z troch plastikových modelov, ktoré do súťaže venuje firma Bornit. Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku: „V ktorom roku organizoval klub plastikových modelárov IPMS-KPM-Tatranskí orli majstrovstvá Slovenska?“ Odpoveď , ktorú nájdete na stránke www.ipms-kpm-tatranskiorli.eu, posielajte na adresu: tatranskiorli@gmail.com do piatku 20.9.2013. Do predmetu mailu uveďte: Súťaž s Poprad24. Mená troch výhercov vyhlásime na samotnom podujatí v sobotu 21.9. okolo 14.00.

Plastic Session 2013 v Poprade už túto sobotu.
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM