Simona Ivančáková Kultúra

Plesy si užijeme aj v Poprade a okolí: Kde môžete zažiť Skrúcaného a kde sa o zábavu postará majster sveta?

Vianoce sú za nami a pred nami dlho očakávaná plesová sezóna. Príležitosť na kúpu novej róby budú mať aj dámy v našom regióne. Zisťovali sme, kde sa v Poprade a okolí bude plesať.

Ilustračný obrázok k článku Plesy si užijeme aj v Poprade a okolí: Kde môžete zažiť Skrúcaného a kde sa o zábavu postará majster sveta?
Zdroj: TASR

Študentský ples

15. januára 2016, o 18:00 hod., Reštaurácia Kaskáda, Poprad

V poradí už 13. ročník študentského plesu pod taktovkou Popradského mládežníckeho parlamentu sa bude tento rok niesť v duchu škrabošiek. Príďte a zabavte sa aj vy na plese, ktorý pre vás pripravili mladí z nášho mesta. O zábavu sa postará kubánsky spevák Eusebio, popradská skupina Oils a DJ Ďoopo. Cena lístku je 25 eur.

Ples primátora mesta Svit

16. januára 2016, o 19:00 hod., Spolcentrum Svit

Novú históriu plesov začína písať podtatranské mestečko Svit. Budúcu sobotu sa koná prvý ročník plesu primátora mesta Svit. Celým večerom vás bude sprevádzať moderátorka Veronika Hatala a o hudbu sa postará kapela Abracadabra. Vstupné je 35 eur. Tešiť sa môžete na bohaté švédske stoly.

Ples športovcov

16. januára 2016, o 19:00 hod., OK Švábovce

Prvý ročník Plesu športovcov sa rozhodli zorganizovať v obci Švábovce. O zábavu sa postará Ján Kočiš, majster sveta v cyklotriale, ktorý si pripravil pre hostí zaujímavý trial šou. Cena vstupenky je 22 eur a máte v nej zarátaný aj prípitok, večeru, ľahké občerstvenie a polnočnú kapustnicu.

Ples Zdravotníckej školy

23. januára 2016, o 18:00 hod., Agro, Veľká Lomnica

Stredná zdravotnícka škola v Poprade aj tento rok pripravila tradičný ples pre rodičov, priateľov a absolventov tejto školy. Cena lístku je 30 eur na osobu. Príďte a zabavte sa na plese, ktorý patrí všetkým zdravotníkom z okresu.

Pre milovníkov golfu

23. januára 2016, o 19:30 hod., Hotel International, Veľká Lomnica

Priaznivci a aktívni členovia golfu sa môžu tešiť na ples, ktorý organizuje Lomnický golfový klub. Večerom vás bude sprevádzať český spevák Ondrej Brzobohatý. Vstupné pre členov klubu je 89 eur, pre nečlenov 99 eur. Počas večera si pochutnáte na skvelej večeri, ale aj na bufetových stoloch, ktoré budú k dispozícii.

Ples pre študentov

29. január 2016, o 18:00 hod., Spolcentrum, Svit

Mladí ľudia zo Svitu si podobne ako ich kolegovia z Popradu pripravili ples. V programe sa predstaví spevácke a hudobné gitarové číslo, ale prídu aj tanečníci z Košíc, ktorí predvedú írske tance. Cena plesu je 12 eur a zahŕňa v sebe večeru.

Plesová veselica tatranských osád

29. januára 2016, o 19:00 hod., Hotel Morava, Tatranská Lomnica

Dobrovoľný hasičský zbor z Tatranskej Lomnice vás pozýva na druhý ročník Plesovej veselice tatranských osád. Do tanca vám zahrá hudobná skupina a DJ a o úvodný tanec sa postará pár z Tanečného štúdia SUPER z Popradu. Cena lístku sa pohybuje od 20 eur. V nej je zahrnutý tatranský aperitív, večera, káva, minerálka a pravá tatranská kapustnica.

Basketbalový ples BK Iskra Svit

30. januára 2016, o 19:00 hod., Spolcentrum Svit

Minulý rok začal písať históriu aj ples, na ktorom sa zabávali nielen basketbalisti, ale aj všetci fanúšikovia športu spod deravých košov. Tento rok je pripravený opäť zaujímavý program. Vo Svite sa predstaví cimbalová hudba bratov Silvayavcov, pop-rocková kapela Whatever, kúzelník Laco Tischler, tanečná skupina Alimah Fusion, ale aj umelecká škola Fantázia zo Svitu. Cena vstupenky je 42 eur. Nebude chýbať ani tombola.

Ples Optimistov

5. február 2016, KD Švábovce

Druhý ročník plesu, ktorý je určený pre všetkých optimistov z okolia. Moderátorom večera bude skvelý zabávač Michal Hudák. Tešiť sa môžete aj na zábavného hosťa Andreja Bičana, ktorý v spojení s moderátorom vytvoria zaručene skvelú atmosféru. Cena lístku je 39,90 eur a zahŕňa v sebe aperitív, predjedlo a dve večere. O hudbu sa postará Shark Team. Nezabudnite si so sebou pribaliť dobrú náladu.

Reprezentačný ples Mercedes-Benz

6. februára 2016, o 19:00 hod., Grandhotel Praha, Tatranská Lomnica

12. reprezentačný ples Motor-Car Poprad budú moderovať Štefan Skrúcaný a Lucia Barmošová. O zábavu sa postará český spevák Martin Chodúr, speváčka Patrícia Janečková a StarMania. Cena vstupenky je 150 eur.

Reprezentačný ples FS Jánošík

6. februára 2016, o 19:30 hod., Spolcentrum Svit

V poradí už 14. krát sa zídu všetci priaznivci Folklórneho súboru Jánošík zo Svitu. Spolu sa zabavia a hlavne vytancujú. V programe vystúpi ľudový rozprávač Jožko Jožka, ale aj členovia FS Jánošík. Do tanca vám zahrá hudobná skupina Sonus. Cena lístka je stanovená na 32 eur a zahŕňa v sebe prípitok, predjedlo, dve večere, kávu, víno, nealko a niečo slané pod zub.

Zoznam plesov budeme aktualizovať v prípade informácií o ďalších. Ak o nejakých v našom regióne viete, môžete nám o nich napísať na adresu: ivancakova@global24.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM