Monika Vengrínová Futbal

Poďakovanie popradského futbalového klubu svojim fanúšikom: Takéto prekvapenie pre nich pripravil + SÚŤAŽ

Večerné zápasy pri umelom osvetlení v neopakovateľnej atmosfére. Takto začali popradskí futbalisti na jeseň minulého roka a v tomto trende chcú pokračovať i v jarnej časti. Okrem toho sa rozhodli poďakovať svojim fanúšikom. Pomôže toto pekné gesto vypredať NTC s aktuálnou kapacitou 5700 divákov?

Ilustračný obrázok k článku Poďakovanie popradského futbalového klubu svojim fanúšikom: Takéto prekvapenie pre nich pripravil + SÚŤAŽ
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Kým A-čkoví futbalisti FK Poprad v rámci vtedajšej tretej ligy prilákali na svoje zápasy v priemere 650 divákov, v druhej lige ich bolo už 1570 na zápas, pričom v niektorých sa podarilo naplniť vtedajšiu kapacitu štadióna, čo bolo 2200 divákov. Dnes však NTC podrástlo a novými tribúnami sa kapacita rozšírila až na 5700 miest. Pre futbalový klub to znamená výzvu a záväzok pokračovať vo vzostupnom trende i naďalej.

„Popradských futbalových fanúšikov si veľmi vážime a chceme sa im poďakovať za ich priazeň. Preto prichádzame s akciou s názvom „Príď na futbal!“. Každý, kto si zakúpi lístok na zápas proti Litovskému Mikulášu, tak dostane zadarmo lístok na zápas Popradu s Michalovcami. Je to prestížny zápas, na ktorý sa všetci veľmi tešíme. Michalovce sú lídrom východoslovenskej ligy a boli by sme veľmi radi, keby bol plný štadión,“ uviedol prezident FK Poprad Roman Dvorčák.

Majstrovský zápas FK Poprad a MFK Tatran Liptovský Mikuláš sa uskutoční 7.marca o 18.30. Pôjde o priamy súboj o 6.miesto v Doxxbet lige, pričom prvých šesť mužstiev Doxxbet ligy Východ si zabezpečí účasť v jarnej prelínacej súťaži o postup do Fortuna ligy. Hrať sa bude v posunutom čase z dôvodu konania extraligového hokejového zápasu play off.

„Vážime si ľudí, ktorí majú radi šport a fandia v tomto meste aj futbalu aj hokeju a preto chceme, aby mohli vidieť aspoň druhý polčas nášho zápasu po tom, ako skončí hokej,“ vysvetlil dôvod prezident klubu. Zároveň dodal, že lístky na zápas budú od druhého polčasu zadarmo, v takom prípade však fanúšikom nevzniká nárok na zisk lístka zadarmo na zápas proti Michalovciam. Všetky ďalšie zápasy sa budú hrávať o 17.30 v špe­cifickej atmosfére pri umelom osvetlení.

SÚŤAŽ

Pre fanúšikov popradského hokeja sme si pripravili súťaž o lístky na spomínané dva zápasy. Každý, kto pošle správnu odpoveď na otázku, o ktoré miesto bude bojovať Poprad s Liptovským Mikulášom, bude zaradený do žrebovania o lístky, pričom jeden výherca získa tri a druhý dva lístky, ktoré platia na obidva zápasy. Odpovede posielajte na adresu: vengrinova@global24.sk do piatka 6.marca do 18.hodiny.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM