Monika Vengrínová Rôzne

Podarí sa Popradčanom pokoriť rekord? Beh na bežeckom páse v centre mesta!

Rekordných 105,02 kilometra sa v minulom roku podarilo na bežiacom páse ubehnúť malým i veľkým Popradčanom. Výťažok zo štartovného a sumy, ktorú vybehali, putoval novorodencom. Podarí sa tento rok vybehať aspoň toľko, čo minulý rok?

Ilustračný obrázok k článku Podarí sa Popradčanom pokoriť rekord? Beh na bežeckom páse v centre mesta!
Zdroj: Dnes24.sk

Charitatívny projekt VSE City Run sa v centre Popradu v minulom roku konal po tretí raz. Spoločným úsilím sa podarilo pre Neziskovú organizáciu Novorodenec, vyzbierať sumu 4 237 eur, pričom Popradčania na bežeckom páse ubehli rekordnú vzdialenosť 105,02 kilometra.

Tento rok sa projekt uskutoční v stredu 10.júna. Po osemhodinovom nonstop úsilí na bežeckom páse, v snahe zdolať čo najviac kilometrov, sa malí i veľkí športovci postavia na štart štvorkilometrového nesúťažného behu v centre Popradu.

Podujatie v duchu hesla „Vyhráva jeden, pomáha každý“, je tento rok zamerané na pomoc Pediatrickému oddeleniu Nemocnice Poprad, ktoré by z výťažku rado zakúpilo novorodenecký a detský transportný ventilátor BabyPAC.

„Pomôcť a zapojiť sa môže naozaj každý stačí sa zaregistrovať na stránke City Run alebo v deň podujatia už od 14:00 hodiny na Námestí sv. Egídia. Celý výťažok z predaja štartových čísel spolu so sumou, ktorý spoločne „vybeháme“ na bežiacom páse odovzdáme na symbolickom šeku o 18-tej hodine zástupcom Nemocnice Poprad,“ uvádza sa na webovom sídle mesta Poprad.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM