JAB Krimi

Policajti opäť v akcii: 6 policajných hliadok zasahovalo v Letanovciach!

Víkend bol bohatý na kultúrne či spoločenské podujatia, no ani policajti si veľmi nevydýchli. Zasahovať museli v Letanovciach, do terénu vyrazilo až šesť hliadok polície.

Ilustračný obrázok k článku Policajti opäť v akcii: 6 policajných hliadok zasahovalo v Letanovciach!
Zdroj: TASR

V sobotu po polnoci bola vyslaná hliadka do obce Letanovce ku kultúrnemu domu, kde podľa polície mala skupina obyvateľov z obce Letanovce rušiť nočný pokoj a narúšať priebeh krstín jednej z Letanovských rodín. „Po prvom príchode hliadky boli obyvatelia prítomní pred kultúrnym domom upozornení na rušenie nočného pokoja,“ povedala policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Po riadnom poučení sa ľudia rozišli a sľúbili, že sa to nebude opakovať.

Po druhom oznámení do uvedenej obce boli vyslané 3 hliadky OO PZ Spišská Nová Ves a 3 hliadky PMJ KR PZ Košice. „Po príchode hliadok na miesto bolo zistené, že pred kultúrnym domom v obci Letanovce sa nachádza viac ako 60 miestnych obyvateľov, ktorí sa po tom ako videli hliadky polície rozbehli preč od kultúrneho domu,“ doplnila hovorkyňa. Podľa slov J. Mesárovej bolo zistené poškodenie sklenej výplne kultúrneho domu a taktiež došlo zo strany oslavujúcich občanov k značnému znečisteniu kultúrneho domu aj k poškodeniu zariadenia.

„Policajná hliadka privolala na miesto zástupcu starostu obce Letanovce, ktorý uviedol, že nechce nič oznamovať a vec si vyriešia v kompetencii obecného úradu Letanovce,“ uzavrela Jana Mésarová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM