Martin Sýkora Krimi

Polícia obvinila Popradčana, ktorý opitý nabúral do policajného auta

Popradskí dopravní policajti obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 38-ročného Popradčana, ktorý nabúral do policajného auta.

Ilustračný obrázok k článku Polícia obvinila Popradčana, ktorý opitý nabúral do policajného auta
Zdroj: TASR

Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik informoval, že obvinený muž si v nedeľu (29.10.) večer sadol za volant osobného auta a viedol ho po Alžbetinej ulici v Poprade v smere ku kruhovej križovatke s cestou 1/66.

„Potom, čo vyšiel z parkoviska na Alžbetinu ulicu, sa nestihol zaradiť do svojho jazdného pruhu, pričom nedal prednosť v jazde protiidúcemu policajnému autu, ktoré šlo po Alžbetinej ulici v smere od kruhovej križovatky,“ priblížil incident hovorca.

Pri dokumentovaní dopravnej nehody policajti Popradčana podrobili dychovej skúške na alkohol. Jej výsledok bol pozitívny s nameranou hodnotou 1,12 miligramu etanolu na liter vydychovaného vzduchu, čo je viac ako 2,3 promile. Taktiež policajti zistili, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Dychová skúška na alkohol u vodiča policajného auta bola negatívna. "Pri nehode sa nikto nezranil, na oboch vozidlách vznikla škoda dohromady 350 eur,“ uzavrel Džobanik.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM